Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ)

1.
ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Και τα πόδια. Γιατί, θα το ομολογήσω-να το βγάλω από μέσα μου να μην με βασανίζει, ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Που να μου κοβόταν το δεξί από τη ρίζα, γιατί με το δεξί τους ψήφισα. Για να φύγει ο Χοντρός που τα είχε φάει όλα, ψήφισα τον Ψηλό, που και να θέλει να φάει τώρα πια, δεν μπορεί,
γιατί δεν έμεινε τίποτα που να τρώγεται.
Ο οποίος Ψηλός, ή μας δούλευε ψιλό γαζί, ή ζούσε σ' άλλη χώρα, διαλέξτε και πάρτε. Μου τα 'λεγε
ο άντρας μου ότι θα πιαστώ κορόιδο αλλά δεν τον άκουγα. Προσπαθούσε να με πείσει τη μέρα των εκλογών πως δεν γίνεται ένας σοβαρός άνθρωπος (η γυναίκα που παντρεύτηκε συγκεκριμένα), να πάει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Του είπα να μην κολλάει στο παρελθόν και να δώσουμε μία ευκαιρία στον Ψηλό να πάρει ασίστ και να σκοράρει. Ο Γιάννης ηττήθηκε γιατί δεν έχει ιδέα από μπάσκετ αλλά μούτρωσε. Σίγουρα δεν είχε ονειρευτεί ποτέ ότι θα παντρευτεί έναν Πασόκο που ξέρει από μπάσκετ. Τέλος πάντων, πέρασε ο καιρός και άρχισε η μία τάπα μετά την άλλη. Τα αντικανονικά. Τα μπρος-πίσω. Τι το' θελα το άθλημα;  Κι όπως στο διάσημο ποίημα του Καββαδία, ο ήρωας δεν μπορεί να κάνει κακό σε άλλον παρά μόνο στον εαυτό του, έτσι κι εγώ, αντί να ορθώσω την ανοιχτή μου παλάμη στον Ψηλό, την στρέφω πια στον εαυτό μου τόσο συχνά, που έμαθα απέξω τις γραμμές της ζωής, του πλούτου και οτιδήποτε άλλου βρίσκεται μέσα στην ανοιχτή μου παλάμη…

2.
ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑΧΕΡΙΑ
Τόση μούντζα φέρνει τύφλα, λέει η παράδοση. Πιστή στις ψυχοσωματικές μου εξαρτήσεις, έπραξα ότι και ο Γούντι Άλλεν στο Hollywood Ending, τυφλώθηκα δηλαδή προσωρινά από ενοχές, τύψεις, άγχος (αλλά και από τις μούντζες που λέγαμε). Ο αμφιβληστροειδής μου κλωτσούσε αναίτια τους φακούς επαφής κι εγώ χωρίς φακούς είμαι σαν τον Αλ Πατσίνο στο Άρωμα Γυναίκας. Καλοί μαλάκες κι αυτοί, περίμεναν να παίξει τον τυφλό ο άνθρωπος για να του δώσουν Oscar, τέλος πάντων. Έλεγα ότι ο Μετεωρίτης λειτουργούσε με μία αίσθηση μείον, πες για να είμαι πιστή στο κλίμα που απαιτεί περικοπές, πες γιατί όντως η τόση μούντζα έφερε σκότος. Και να μην θυμάμαι που στο διάολο βρίσκονται τα παλιά μου γυαλιά!

3.
Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΩ
Όταν η όρασή μου επανήλθε κΙ άρχισα να βλέπω ξανά, έκανα μία καλή κίνηση. Αποσυνδέθηκα από το μόντεμ. Τσάο ίντερνετ! Έμπαινα στα blogs και έβλεπα τη γενική κατακραυγή και είχα ξεμείνει από δικαιολογίες! Πραγματικά, αν και δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω εύκολα μυαλά, αυτή τη φορά τα είχα πάρει στο κρανίο με όλους και περισσότερο με τον εαυτό μου! Έριξα πόρτα στον Μοτζίλα κι άνοιγα μόνο το word για να γράφω. Επίσης, μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο και βγήκα με τρεις τσάντες βιβλία. Ο άντρας μου ήταν εξοστρακισμένος στο μπαλκόνι με το laptop και του είχα ζητήσει να μην με ενημερώνει για τίποτα απ' όσα γίνονται στον κόσμο, εκτός κι αν βγάλει δίσκο ο David Bowie, πράγμα χλωμό έως κάτωχρο. Αποξενώθηκα και διάβασα τόσο πολύ που έπαθα overdose - κι όταν σταμάτησα ν’ απορροφώ τα νοήματα πίσω απ’ τις λέξεις, έκλεισα τα βιβλία και το ‘ριξα στις ταινίες. Κάποια στιγμή, αφού είδα όλη τη φιλμογραφία του Γκοντάρ (φυσικά αστειεύομαι γιατί είναι αδιανόητο να δεις όλες τις ταινίες του Γκοντάρ, δεν θες κιόλας!), έκλεισα και τη μεγάλη οθόνη και μπήκα ξανά στο ίντερνετ. Που να πήγαινα όμως ο άνθρωπος με τέτοια μούτρα; ΚΑΙ Πασόκ ΚΑΙ Ολυμπιακός;!! Σκέφτηκα να φτιάξω νέο blog, να το ονομάσω "πληγωμένος γάβρος" ή κάτι τέτοιο…έπαθα μία κρισάρα ταυτότητας τεράστια λέμε. Άλλαξα κινητό. Άλλαξα τραπέζι στη βεράντα. Πολλά άλλαξα, ευτυχώς, η ιδέα να γίνω ξανθιά πέρασε ξυστά από το μυαλό μου αλλά δεν με άγγιξε...

Δεν έχει 4.
γιατί έχω και δύο παιδιά που σκούζουν γιατί ήρθε η ώρα να πάμε στο πάρκο. Μόλις με ξαναπιάσει κρίση ειλικρίνειας, θα επανέλθω με περισσότερους λόγους που με έκαναν να εξαφανιστώ, ως τότε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα mails σας, καλά είμαι -εξάλλου κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Βρείτε μόνοι σας τους χιλιάδες λόγους που δεν χρειαζόταν να επιστρέψω (!) και σας φιλώ στη μούρη. Θα σκάσω σύντομα μύτη ξανά, όπως κάθε μετεωρίτης που σέβεται τον εαυτό του!(;)

Και κάτι ακόμα. Ο κόσμος αλλάζει. Αλλά όχι επειδή το θέλουμε εμείς. Το είπαν όμως χρόνια πριν οι THE-THE "If you can't change the world, change yourself", ράιτ; Τα πράγματα είναι χάλια. Και το χειρότερο απ' όλα, ο David Bowie δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο κι εγώ δεν έχω πια τι να περιμένω...

34 σχόλια:

roadartist είπε...

ψήφισες ΠΑΣΟΚ;;;;;;; Τουλάχιστον το ομολογείς..μετανιωμένη.. :)
Να σαι καλά μετεωριτάκο, αυτό που έκανες με το βιβλιοπωλείο και τις σακούλες, τα νοήματα πίσω από τις λέξεις μου θυμίζει εμένα.. ότι ακριβώς κάνω και θα κάνω, όσο μπορώ, σε φιλώ :)

Μετεωρίτης είπε...

Γεια σου Roadartist!
Μάλιστα, ψήφισα ΠΑ.ΣΟ.Κ. Και είμαι καλά. Έχω πάψει να το σκέφτομαι και έκοψα το αυτομαστίγωμα τις ώρες της κοινής ησυχίας γιατί ενοχλούσα τους γείτονες.
(απόσπασμα από group therapy ατόμων που ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ)

:)

Βάσσια είπε...

Κι εγώ Φαίη μου επίσης... αφού αυτομαστιγώθηκα, λογοκρίθηκα και περπάτησα σε αναμμένα κάρβουνα, είμαι εδώ.

Μαθαίνουμε - εμείς - από τα λάθη μας.

Πολύ χαίρομαι που επανήλθες - (έστω και σκελετωμένη) :-)

Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

Vassilis είπε...

Είπα και εγώ, που πήγε ο μετεωρίτης; Ευτυχώς επανήρθες στην τροχιά των blogs:) Τώρα για τον Bowie, ναι και εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο, δεν είμαι όμως το ίδιο σίγουρος αν θα βγάλουμε εμείς σε λίγο έτσι όπως πάνε τα πράγματα...
Καλό απόγευμα!

mamma είπε...

Εγώ δεν τον ψήφισα (κι ούτε υπήρχε ποτέ περίπτωση να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ) αλλά ομολογώ πως τον είχα λιγουλάκι πιστέψει. Κι ευχόμουν με λαχτάρα να δω κάτι να αλλάζει. Και η αλήθεια είναι πως κάτιτις άλλαξε, μόνο που στην ευχή δεν προσδιόριζα την πχιότητα της αλλαγής και μας έκατσε η δυσάρεστη.

Φιλιά σε σένα και στους λοιπούς μετεωρίτες :)

mamma είπε...

υγ. η μούμια χάλιααααααα

αντωνης είπε...

Ευτυχως που δεν το ψηφισα, και ούτε προκειται πλεον στον αιωνα τον άπαντα.
Γιατι θα ειχα παθει μεγαλο τραλαλα, και οι άλλοι ακομα περισσοτερο (γιατι μαλλον θα ετρωγαν καμια ροχαλα -στυλ Διαμαντιδη).

Φιλιά Φαιη!
(σε ποιο παρκο πατε μπας και ρθουμε και μεις;;;)

:)

La koumbara είπε...

Πες τίποτα καλό από αυτά που διάβασες!

head charge είπε...

Δε θέλω να παίξω με τον πόνο σου, αλλά αυτό της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας το έχεις ακούσει; :-)

Μη μασάς, κατά τα άλλα, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, το λέει κι ο δικός σου:

We can't avoid the clash, the big mistake
Now we're going to pay and pay
The sentence of our lives

koulpa είπε...

.. να πάρει το έχασα το σχολιάκι και δε το είχα κάνει κόπυ.. :):)
λοιπόοοον..
..το σφάλειν ανθρώπινον.. εξάλλου είχες μεγάλη παρέα.. :):)
καλή επάνοδο.. αντε όλοι φεύγετε σιγά σιγά.. μόνος θα μήνω τελικά :):)
την καληνύχτα μου :):)

demetrat είπε...

εντάξει τρομάρα σου.
τι να γίνει , κάποιος έπρεπε να τους ψηφίσει γιά να φύγει ο χοντρός.
τι νομίζεις , και μεις που ψηφίσαμε άλλα , σε σας ποντάραμε γιά την πολυτέλειά μας αυτή.Γιατί κατά βάθος όλοι θέλαμε να φύγει ο χοντρός εκτός απ το κκε , που δεν το νοιάζει ούτε ποιός έρχεται ,ούτε ποιός φεύγει.
Γιαυτό μη μου τυφλώνεσαι , αν θες να μουτζώξεις, διάλεξε όποιον θές από το κοινοβούλιο.Μπορείς για οικονομία ενέργειας να τους δέσεις σε μάτσα των δέκα .
αυτο με τα μάτια, ελπίζω να έγιανε τώρα .
μη με λες μαλακίες εμένα πως δεν έχεις τίποτα να περιμένεις..... άντε μη σ' αρχίσω.Σιγά ορή μη αποκεφαλιστούμε από μοναχοί μας , και τους δώσουμε το κεφάλι μας στο δίσκο ως προσφορά ..
καλημέρα μηνντεερρα...
:)
δ

Μετεωρίτης είπε...

ΔΗΜΗΤΡΑ,
σου έχω στείλει ήδη mail με τα διάφορα που συμβαίνουν, όσο για την απογοήτευση που έχω φάει... δεν είμαι η μόνη. Σαφέστατα το ΚΚΕ είναι στην κοσμάρα του, αλλά κι ο Τζορτζ δεν στάθηκε στο ύψος του. Εντωμεταξύ, έπαθα πλάκα με αυτά που διάβασα στο post σου γιατί ΔΕΝ τα γνώριζα. Λοιπόν, καλά θα κάνετε όλοι εδώ μέσα.. να μετακινηθείτε και να διαβάσετε το post της Δήμητρας που ξέρει να λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους. Αμέ.

Καλημέρες

Μετεωρίτης είπε...

ΒΑΣΣΙΑ,
ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ, αν και δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να μιλάνε οι γάβροι και οι Πασοκατζήδες - ούτε καν μεταξύ τους!
:)
Μα να ντρέπεσαι για την επιλογή σου που τους ψήφισες; Πώς τα κατάφεραν να τα κάνουν ΤΟΣΟ σκατά;! Tα έχω πάρει στο κρανίο, άργησα λίγο είναι η αλήθεια - και τώρα σκέφτομαι στις επόμενες εκλογές να πάω στο Πουέρτο Ρίκο να ησυχάσω.

Μετεωρίτης είπε...

ΒΑΣΙΛΗ μου,
πολύ χάρηκα που σας ξαναβρίσκω - και εύχομαι η κρίση να μην σας άγγιξε! Στο λέω γιατί ακούω συνέχεια κακά νέα, γι 'αυτό νιώθω τόσο άσχημα που ψήφισα αυτούς που ψήφισα. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις ότι δεν πάει άλλο και να συνειδητοποιείς πως όσα πίστευες μέχρι τώρα ήταν ένα ψέμα. Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι έγραψα αρκετά όλο αυτόν τον καιρό και δεν γινόταν να σερφάρω - γιατί δεν χωράνε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη... ειδικά όταν κάνεις σερφ!

Το σχόλιό σου με τον δίσκο ήταν άπαιχτο!!
Και δεν είμαστε και διάσημες, ταλαντούχες ψηλές ξανθιές να... γυρίσουμε καμιά τσόντα που δεν γνωρίζει κρίση!
Αδικία!

Μετεωρίτης είπε...

ΜΑΜΑ,
άντε παιδάκι μου, μέχρι να γεννήσεις θα χρεωκοπήσουμε! (σαν να λέμε, πλησιάζει η μέρα).
Εσένα, ζουζούκω, θα σε πάρω τηλέφωνο σήμερα γιατί.. κάτι μου λέει πως θα γεννήσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ κι εγώ δεν πέφτω έξω!

Μόνο στο ΠΑΣΟΚ έπεσα έξω... αλλά θα το ξεπεράσω.
Πολλά φιλιά

Μετεωρίτης είπε...

ΑΝΤΩΝΗ,
ωραία ιδέα!! Να βρεθούμε στο πάρκο με τα παιδιά, γιατί όχι;!
Θα σου στείλω mail με λεπτομέρειες και θα χαρώ πολύ να βρεθούμε!
Κερνάμε καφέ!!!

Φιλιά
(εσύ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ από το ΠΑΣΟΚ - και πιο παλιά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί... τώρα όμως, δικαιώθηκες εσύ και όχι ο... αγώνας τους!

Μετεωρίτης είπε...

Λα κουμπάρα
καλημέρες! Είχα να διαβάσω αρκετό καιρό γιατί δεν προλαβαίνω και αυτό το overdose το είχα τόσο ανάγκη.. που θα προτιμούσα ΕΣΥ να μου προτείνεις κανένα πολύ καλό βιβλίο!

Φυσικά και θα σου πω τι διάβασα, μάλλον με μέιλ.
Καλέ στείλτε κανά μέιλ! Οργανώστε καμιά συνάντηση (εκτός από το μαιευτήριο που θα πάμε να δούμε τη Μάμα!!)
:)

Μετεωρίτης είπε...

HEAD CHARGE,
ο Bowie είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μουσική, τελεία και παύλα. Διάλεξες πάρα πολύ όμορφο κομμάτι, υπάρχει μάλιστα στο you tube κι ένα καταπληκτικό remix γιατί στο Hours η εκτέλεση είναι λίγο down. Πάντως δεν είχα ακούσει τη version που έστειλες και έπεσε κατευθείαν download - να' σαι καλά! Και φυσικά, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ποιος είπε εξάλλου
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!!

Καλωσήρθες
και σ' ευχαριστώ!

Μετεωρίτης είπε...

ΚΟULPA,
καλημέρες πολλές! Φυσικά και είχα παρέα, τόσοι... κόπανοι μαζεμένοι, τέτοια πλειοψηφία!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!

Πάει το σχόλιο δηλαδή; Εξαφανίστηκε;! Μήπως ήταν πολύ καυστικό και ο Μετεωρίτης σε λογόκρινε; Όχι;!
:)

καλημέραααααα

Кроткая είπε...

Μετεωριτάκι, δεν το περίμενα αυτό από σένα! Όσο απογοητεύτηκε ο άντρας σου που παντρεύτηε το μπασκετο-πασόκο, άλλο τόσο απογοητεύτηκα κι εγώ, αλλά ΑΣ ΕΙΝΑΙ, δεν πειράζει!
Μην το ξανακάνεις όμως, ε? :Ρ

Αυτό με τα μάτια, αχ σε καταλαβαίνω, την ίδια στραβομαρα έχουμε! Φρίκη χωρίς φακούς, ειδικά αν έχεις χάσει τα γυαλιά! Όλα οκ τώρα?

Κι εγώ θέλω το μέηλ που θα στείλεις στην Κουμπάρα, κι εγώ θέλω βιβλιαράκια, οκ? :)

Μετεωρίτης είπε...

Krot,
ευχαρίστως - αν και όπως είπα και πριν - καλύτερα να ακούω ΕΓΩ προτάσεις για βιβλία - γιατί έχω μείνει πίσω στο διάβασμα - και αυτά που επιλέγω τα επιλέγω είτε γιατί αποτελούσαν πρόταση κάποιου blogger που γουστάρω, ή επειδή με έψησε μια κριτική!
Όσο για το Πασόκος.. τι να πω; Ποτέ μου δεν φανατίστηκα, όμως είχα κάποια άποψη που τελικά με πρόδωσε. Το θεώρησα προσωπική ήττα - κάκιστη εκτίμηση των πραγμάτων... Άστο, πίκρα. Πάρα πολύ χάρηκα που τα ξαναείπαμε μετά από καιρό και θα ακολουθήσει μέιλ. Ίσως και ποστ... ποιος ξέρει;

φιλιά πολλά!

Side21 είπε...

Δεν είσαι η μόνη ...
Ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες
(που λέει ο παπάς στην Ανάσταση)
όλοι περπατάμε και παραμιλάμε !!!
Λοιπόν η συνταγή για ανάνηψη ...
Ψάλλουμε τριάντα φορές ημερησίως
τον Ύμνο της Τρίτης Διεθνούς !!!
Κι ανάβουμε δεκάκις τα σχετικά
"καντήλια" μπροστά στην τηλεόραση ...
Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένη η παιδική χαρά σαν μέθοδος ψυχοθεραπείας !!!
Φιλιά στα μωρά ...

Skouliki είπε...

τυφλη κουτση κουλη τι αλλο θα παθει πια !!!

παει η ψηφος ...μας καταστρεψες


φορα και εσυ το βρακι σου αναποδα σνα τη καλομοιρα να εχεις τυχη !!!



σημ..στο ζοο ειμαι στα αγγλικα skouliki δεν μπορει να εχει αλλος το ιδιο ...ή θα το εχει στα ελληνικα η με κάποια παραλλαγη

tzotza είπε...

οκ...
ειναι επειδη σε διαβαζω χρονια εδω και καταλαβαινω..
επαθες κατι..
δεν ξερω τι...
ενα μικρο black out...
και ψηφισες πασοκ...
οκ...
θα το ξεπερασω καπως γιατι εισαι μανα πια και εμεις οι μαμαδες κανουνε πολλλλλααααα λαθη!!!(βεβαια εγω ουτε τον ψιλο ουτε τον χοντρο εχω ψηφισει ποτε αλλα αλλο αυτο τωρα!!! ;))))

αντε πια!!!
εδω ο κοσμος χαλασε!!!
γινοντε τα διαφορα...
ακομη και εγω ξαναεγραψα ποστ!!!
ναι!!!
και εσυ αθαντη!!!
what is this world coming to man????
;))))

χαιρομαι που γυρησες φαιη μου...
αντε πια αν τα πουμε απο κοντα!!!
θα ειναι ενα μακρυ καλοκαιρι φετος!!!
φιλια πολλα!!!
:))))))

agrampelli είπε...

Αποτοξινώθηκες και μας ξαναγύρισες!Όλα καλά ως εδώ..Η απογοήτευσή σου,μάλλον είναι και πολλών άλλων κατάσταση...Δυστυχώς!
Φιλιά πολλά και καλησπέρα!

KitsosMitsos είπε...

Βιβλία και αποτοξίνωση. Ό,τι καλύτερο για καλοκαίρι.
Παιδιά και βόλτες στο πάρκο. Ό,τι καλύτερο γενικότερα.
Όσο για τα πολιτικά ας περάσει η φάση της τρομοκρατίας που περνάμε τώρα και το ξαναβλέπουμε με καθαρότερο μάτι όταν έρθει η ώρα...
Φιλιά και καλές βόλτες!

Μετεωρίτης είπε...

kitsos mitsos,
είσαι ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που φαίνεται να δίνει πίστωση χρόνου. Και πολύ καλά κάνεις. Μακάρι να μας διαψεύσουν τα γεγονότα και να έρθουν καλύτερες μέρες, όντως, είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα, οι ενδείξεις όμως δεν είναι καλές...
Καλημέρααα

Μετεωρίτης είπε...

Aγράμπελη,
καλημέρα! Σε βρίσκω πολύ συγκρατημένη! Και συγκροτημένη! Βρε, βρίσε ελεύθερα! Μην ντρέπεσαι! Το ζητάει ο οργανισμός μου!

Καλημέρες πολλές

Μετεωρίτης είπε...

skoyliki,
κάποιος σε αντέγραψε και έγραψε το skouliki μρ γουάι! Why? Μάλλον γιατί η φήμη σου εξαπλώθηκε και κάποιος look alike θέλει να δανειστεί λίγη απ' τη δόξα σου. Φτωχ'ο σκουλίκι με γουάι! Δεν έχεις καμιά ελπίδα!

τι κάνεις βρε τρελοκομείο;!

Μετεωρίτης είπε...

side21
ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σου. Όλα πήγαν καλά. Πάω να κάνω κι ένα κρύο ντουζ να συνέλθω γιατί φοβάμαι ν' ανοίξω το ηλεκτρικό, κάθε φορά που ανοίγω τον θερμοσίφωνα, μου φεύγει ένα εικοσάρι (για ευρό μιλάω!)

καλησπέρες

kiki είπε...

Κι εγώ στους αυτοφασκελωμένους είμαι. Αλλά για να νιώσεις καλύτερα, μη νομίζεις ότι κι ο χοντρός θα είχε οδηγήσει κάπου καλύτερα τη χώρα...Τα ίδια και χιερότερα θα είχε κάνει και γι΄αυτό την έκανε πρόωρα. Ήξερε...

Μετεωρίτης είπε...

Kiki,
καλησπέρα! Μα... εννοείται! Δεν το συζητώ καν να έμενε ο χοντρός, ο χειρότερος πρωθυπουργός ήταν που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα! Δεν γινόταν αλλιώς και ΕΥΤΥΧΩΣ που πήρε ο Ψηλός τη θέση του Χοντρού.
Τώρα τι κάνουμε;!
:)
καλημέρες

Σοφία είπε...

Ελπίζω να επιστρέψεις τάχιστα!

coff47 είπε...

beautiful.. Image.
inch.labelsalestrade