Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ !

Όλα άρχισαν όταν μία βιοδιασπώμενη σακούλα μου έμεινε κυριολεκτικά στα χέρια.
Όντας πονόψυχος άνθρωπος, την πόνεσα την σακούλα, ποτέ μου δεν είχα δει μια σακούλα να λιώνει έτσι ξεκούδουνα κι απευθύνθηκα στον συζυγό μου - που ήξερε τα πάντα για τις βιοδιασπώμενες σακούλες - και φρόντισε να μου εξηγήσει με απλά λόγια για το "φαινόμενο της βιοδιάσπασης". Όταν κατατοπίστηκα, πολύ το χάρηκα που έτσι τα σκουπίδια λιγοστεύουν κι άλλαξα γνώμη για την πεθαμένη σακούλα και την είδα μ' άλλο μάτι. Μιλώντας όμως για τη διάσπαση, θυμήθηκα πως κάποτε στο σχολείο, σε ένα άγνωστο για μένα μάθημα μιας και το μισούσα, μας έμαθαν τι είναι η διάσπαση του ατόμου. Πώς ήρθε η κουβέντα όμως στη διάσπαση των κομμάτων!
Αναρωτέμαι αυτό. Ο Σύριζα θα διασπαστεί. Το ΠΑΣΟΚ, σιγά-σιγά κομμάτια θα γίνει. Η Νουδού έχει διασπαστεί. Που σημαίνει ότι θα προκύψουν πολλά κόμματα, που σημαίνει, αφελώς θα πιστέψουμε ότι θα υπάρχει πολυφωνία. Λάθος.
Tους ίδιους θα φάμε στη μάπα. Με άλλο όνομα. Με καινούργιο σλόγκαν. Με υποσχέσεις. Με όραμα. Βρε άει στο διάολο όλοι! Που θα έπρεπε, ΕΣΕΙΣ να... διασπαστείτε, ως άτομα - όχι ως κόμματα, να γίνει ένα μικρό τεχνολογικό θαυματάκι και όλοι εσείς οι μη-βιοδιασπώμενοι, να εκραγείτε και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης!  Και γρήγορα!
Θα έλεγε κανείς πως για να εξαφανιστεί ένα πρόσωπο από τη γη, πρέπει να πέσουν μπόμπες. Όχι, δεν είμαι υπέρ των μπομπών και της βίας. Ένα γιαουρτάκι όμως θα το εκτόξευα ευχαρίστως, οικογενειακή συσκευασία. Τι να λέμε όμως. Πολύ θα ήθελα να ήταν βιοδιασπώμενοι όλοι οι άχρηστοι και οι ψεύτες της φτωχής -και κυριολεκτικά πλέον- αυτής χώρας και έτσι ξαφνικά, όπως ακριβώς έλιωσε η σακούλα χωρίς καμία προειδοποίηση, να λιώσουν κι αυτοί και να εξαφανιστούν και να μείνει μόνο ένα κομματάκι από αυτούς για να μας θυμίζει ότι κάποτε υπήρξαμε πελάτες τους!

Φταίω εγώ μετά που ακούω το Guns Of Brixton?

8 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω, κι είναι η πρώτη φορά που δεν με στεναχωρεί η κομματική ορφάνια μας...... όσο με θλίβει η πολιτική.

Καλή εβδομάδα
(και συγγνώμη αλλά γέλασα πολύ με το "θάνατο" της σακκούλας)

Φιλιά
:-)

αντωνης είπε...

Πριν ομως διαλυσουν τα "κομματα" τους να κοιταξουν να επιστρεψουν τα κλεμμενα στον ελληνικο λαο.
Γιατι αν δεν το κανουν, ενω ταυτοχρονα μειωνουν τις συνταξεις των 500 € και δεν υπαρχουν γαζες για τα χειρουργεια, τοτε οχι μονο γιαουρτια αλλά και βομβες και τα παντα ολα.
Θα τους παρει και θα τους σηκωσει.

Μπορει το Μαρτη να μην ηθελε ο κοσμος να κανει το ντου στη Βουλη, αλλά δεν ειναι δα και κατι το πολυ δυσκολο.

Καλο βραδυ!
:)

koulpa είπε...

xaxaxa το κουμπακι το κουμπάκιιιι :):)
μωρέ εμείς έχουμε και το μαχαίρι και το καρπούζι.. αλλά στη πλιοψηφία μας.. δεν έχουμε καθαρή εικόνα.. πετάμε στα συνεφάκια μας.. :):)
έλα να κάνουμε ένα κόμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.. :):)
χαχα καληνυχτούδιααα :):)

Side21 είπε...

Όνειρα θερινής νυκτός !!!
Πριν διασπαστούν τα άρρωστα άτομα
που συναποτελούν τα κόμματα και τα αποκόμματα ... θα μας τα σπάσουν εντελώς !!!

Σοφία είπε...

Διακρίνω μια επιθετική τάση ή μου φαίνεται;;;

La koumbara είπε...

Άσχετη απορία: τώρα που δεν θα μπορεί κανένας πολιτικός να βάλει κανέναν ψηφοφόρο του στο δημόσιο (αφού θα ελέγχονται λέμε), ποιος θα ψηφίζει;;

Global Greek είπε...

χα πολύ ωραίος συνειρμός!

Skouliki είπε...

τι σημαινει βιοδιασπώμενη?

εγω πολυ θα ηθελα σε καποιες εκλογες να δω αποχη 60-70% να γελαω

φιλια