Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!


Σήμερα γιορτάζει ο Ακίνδυνος, ο Ανεμπόδιστος, ο Ελπιδοφόρος και η Αφθονία! Σκέφτηκα λοιπόν να επικαλεστώ τη χάρη τους για να σώσω 4 ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά τους, για να σώσουν το τομάρι τους- την ψυχή τους-το image τους ρε γαμώτο!

Τον Ανεμπόδιστο θα χρειαστεί να επικαλεστεί ο τεράστιος ηθοποιός Παπακαλιάτης.
Σήμερα διάβασα ότι το ΕΣΡ ίσως χτυπήσει το καμπανάκι του για τον αυνανισμό του στην σειρά 4! Πάλι μαλακίστηκε ο Παπακαλιάτης!! Με τη βοήθεια όμως του Ανεμπόδιστου, θα ξεπεράσει το ΕΣΡ και θα μπορεί να τραβάει όσες μαλακίες θέλει!

Ο Ελπιδοφόρος δεν ξέρει ποιο άλογο να πρωτοβοηθήσει από αυτά που τρέχουν για να κερδίσουν την κούρσα της ηγεσίας της Νου Δου. Να βοηθήσει τον Ψωμιάδη; Καμία ελπίδα! Να βοηθήσει μήπως τον Σαμαρά; Δεν το θέλει κι ο Θεός!! Να βοηθήσει τον Αβραμόπουλο; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Όσο για την Ντόρα, ο Άγιος δεν είναι χαζός: γνωρίζοντας την κληρονομιά της γκαντεμιάς που κουβαλά αυτό το ιστορικό όνομα, προτιμά να μην ασχοληθεί.

Με αυτόνομη διοίκηση πλέον, ο «αστυνομικός της γειτονιάς» δεν θα είναι ο ένας ένστολος που σουλατσάρει στις γειτονιές και κόβει κίνηση, αλλά ομάδες 20-25 αστυνομικών που θα χτενίζουν την (κάθε) γειτονιά για να πολεμήσουν το κακό! Είθε ο Ακίνδυνος –μεγάλη η χάρη του- να βάλει το χέρι του και να σταματήσει τα όπλα που εκπυρσοκροτούν όταν δεν πρέπει…

Θάμα, θάμα! Πάνω που πήγαινα να επικαλεστώ την αγία Αφθονία που τόσες και τόσες ψυχές επικαλούνται μπας και τους δώσει τίποτα ψιλά, φύσηξε βαρδάρης και μου έκλεψε το πεντόευρω που είχα πάνω στο γραφείο για να πάρω τσίχλες. Χτυπημένη ηθικά και οικονομικά, παρατώ τους αγίους και τις προσευχές και επιστρέφω στην δουλειά μου. Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα γιορτάζει και ο Πήγασος! Το φτερωτό άλογο καλέ! Αυτό, επιτρέψτε μου να το επικαλεστώ εγώ, να τσακιστεί να έρθει να με πάρει όταν σχολάσω να με… πετάξει σπίτι, γιατί με την κίνηση που έχει όταν φτάσω σπίτι, ο Αντρίκος και η Αναστασία θα έχουν μάθει να χορεύουν πιρουέτες (τον Γιάννη).

Καλή βδομάδα και καλό μήνα!

13 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Χαχα!! Δεν υπάρχεις!!!
Όντως γιορτάζουν όλοι αυτοί σήμερα;

Τρελοτουρίστρια

Vassilis είπε...

Και όμως ο Ελπιδοφόρος φαίνεται ότι κάτι κάνει: πριν από λίγο ο Αβραμ. ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ... κούρσα για την εκλογή Προέδρου.

Τα έφτυσε το άλογο ή τον πέτυχαν τα ... άσφαιρα του τεράστιου ηθοποιού, οπότε έχει βάλει το χέρι του και ο Ανεμπόδιστος, την ώρα που ο Ακίνδυνος έπαιρνε ένας υπνάκο και η Αφθονία έτρεχε να μαζέψει τα ανεμοσκορπίσματα του Βαρδάρη;

Άντε καλό μήνα, και κοίτα να βρεις τον Πήγασο γρήγορα πριν ο Γιάννης ανοίξει καμιά σχολή χορού:)

mamma είπε...

Ε, καλά! δεν είναι δα και η πρώτη φορά που ο Αβραμό αποφασίζει τις κινήσεις του με βάση τις δημοσκοπήσεις. Δε θυμάστε που είχε φτιάξει κόμμα και το διέλυσε πριν καν κατέβει σε εκλογές γιατί οι δημοσκοπήσεις τον έβγαζαν με αρνητικό πρόσιμο;

Μετεωρίτης είπε...

crazy tourists,
καλημέρα! Εγώ δεν υπάρχω;! Τα ονόματα αυτά δεν υπάρχουν!

VASSILIS,
καλημέρες! Να που βγήκε ΚΑΙ είδηση σε αυτό το τίμιο blog, το άλογο εγκατέλειψε την κούρσα! Δεν θέλει, λέει, να προκαλέσει προστριβές.
Αφού έβαλε πρώτα τα φιτίλια..!!

ΜΑΜΜΑ,
μεγάλη πορεία είχε, όντως, όπως εξάλλου και άλλοι που έκαναν κόμμα και πήραν να μην πω τι!

La koumbara είπε...

Κι όμως, τα ονόματα αυτά υπάρχουν. Όπως υπάρχει και ένας Ακίνδυνος που σίγουρα τον έχετε ακούσει σε μεταγλωτισμένες εκπομπές του σκάι (έχει και ωραία φωνή δηλαδή ο άνθρωπος).

Άσχετο, αλλά είδα σκηνή από το σήριαλ του ακατανόμαστου. Σε αεροδρόμιο, βρέχει καταρακτωδώς, Εκείνος μέσα σε αυτοκίνητο με τους υαλοκαθαριστήρες να δουλεύουν ασταμάτητα και με μαύρο γυαλί ηλίου! Μήπως να γινόμασταν σκηνοθέτες;

Μετεωρίτης είπε...

χα, χα, χααα!
Το έχει τυφλώσει, προφανώς, η μεγάλη δημοσιότητα το παιδί και δεν αντέχει να συγκρουστεί με το φως!

Ένα γιαούρτι ρε παιδιά!
Με φρουτάκια-για να κολλάει κιόλας!

Καλημέρες λα κουμπάρα!
Είμαστε οικογενειακώς λίγο μυτούλα σνιφ-σνιφ! Να πάμε και στη γιατρό αύριο να δούμε ότι είμαστε καλά... και, άντε πια! Να κανονίσουμε να βρεθουμε κάπως, κάπου, κάποτε!

island είπε...

Παπακαλιάτη φουκαρά
βάλε στον κ... τα λεφτά!!!!

Γιατί δεν έβαλε υποψήφιος και ο "ασύμμετρη απειλή";;; Μου έλειψε.

Φίλε γαύρε και πες στον άντρα σου να κάνει υπομονή. Έρχεται ο ταβερνιάρης ο Κοζώνης!!!

Skouliki είπε...

xaxaxaxaxx ο ανεμποδιστος ειναι ανυπαντρος ??

φιλακι

Βάσσια είπε...

Μετεωρίτη, η Αγία Αφθονία ζει;;;

Καλώς σε ξαναβρίσκω.

(πρώην parafyada)
:-)

H.Constantinos είπε...

Βοήθειά σας!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Βοήθειά τους...

demetrat είπε...

ε καλά!
και που είναι το περίεργο
Συνεχώς μαλακίζεται ο Παπακαλιάτης!
Το συμβούλιο να επέμβη όταν κόψει τη μαλακία.
:)
δ

νατασσΆκι είπε...

πολύ με άρεσε τούτο -κι ας τα διάβασα όλα μαζί (δεν προλαβαίνω λέμε!)
:p

Με πρόλαβε η κουμπάρα για τον Ακίνδυνο των μεταγλωτίσεων -είναι φίλος, έχει ωραία φωνή και είναι και καλό παιδί-
και... πρόλαβες τα παιδιά, ή ήδη άρχισαν να τρέχουν;;;
;)))))


Φιλιάάάάάάάάάάά, σε όλους σας :)