Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ!



ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΝΑ 'ΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ)

Κυρίες και κύριοι,
είναι πραγματικότης: Πάμε σε εκλογές. Ο Πόρκι που τόσο καιρό κυβερνά την άμοιρη τούτη χώρα και παίζει με τα νεύρα μας, αποφάσισε να τα μαζέψει και να φύγει. Δυστυχώς, δεν θα φύγει αμέσως, θα κατσικωθεί μέχρι τον Οκτώβρη-αλλά έχει ο λαός υπομονή! Κάντε υπομονή, λοιπόν, ένας μήνας ακόμη μένει!
(Πάντως, να το ξέρετε, τα σουτζουκάκια είναι πολύ γούρικο φαγητό. Εκεί που τα πασπάλιζα, άκουσα την καλή είδηση! Τη μέρα που ο Γιάννης μού δήλωσε πως θα παντρευτούμε, σουτζουκάκια είχαμε φάει. Και όταν γύρισα σπίτι με τα μωρά, σουτζουκάκια έφαγα!).
Βασικά, πολύ χαίρομαι που θα φύγει ο χοντρός, δεν το συζητώ, αλλά αυτό που προέχει για μένα, είναι να "ανεβάσω" στο blog τη συνταγή για τα σουτζουκάκια. Γιατί είμαι σίγουρη πως μεγάλα παιδιά είστε, ΞΕΡΕΤΕ τι να ψηφίσετε (και τι να μην ψηφίσετε=Ορθόδοξο Συναγερμό)... σουτζουκάκια όμως... ξέρετε να φτιάχνετε;

16 σχόλια:

Roadartist είπε...

..ρε τι έχουμε να δούμε κ να ακούσουμε πάλι.. Αυτή η χώρα δεν σε αφήνει χωρίς εκπλήξεις.. ούτε καν τα σουτζουκάκια να μαγειρέψεις με την ηρεμία σου.. !!! :)

Μετεωρίτης είπε...

Γεια σου Roadartist!
Eγώ ψηφίζω σουτζουκάκια λέμε και δεν έχω απογοητευτεί ΠΟΤΕ!

Go_Go είπε...

Άμα είναι να μας φέρουν και τύχη και καλά μαντάτα, το συζητάς;

mamma είπε...

Θα σε επιπλήξω. Τον ξαναείπες "χοντρό".
Αφετέρου, γιατί φεύγοντας να πάρει ό,τι θέλει; Δικά του είναι;

Σουτζουκάκια, ε;

Μετεωρίτης είπε...

Go-Go,
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Πολύ καλά νέα φέρνουν τα σουτζουκάκια!! Ειδικά αν η συνταγή κρατάει από Σμύρνη και πέρασε από γιαγιά σε εγγονή (και η γιαγιά, φυσικά, ήξερε τι ψήφιζε...)
:)

ΜΑΜΜΑ
υπάρχουν και πολύ χειρότεροι προσδιορισμοί που μου έρχονται στο μυαλό-αλλά έχουμε και ένα επίπεδο-θα συγκρατηθώ-και θα ξεσπάσω αλλού (θα παίξω τέτρις).

Καλημερούδια! Όλα καλά;! Έγινες καλά ή είσαι ακόμα σνιφ-κλαψ-λυγμ;

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Ήθελα να σου πω να μας δώσεις τη συνταγή αλλά το έκανες μόνη σου :)

Όσον αφορά τις εκλογές σου θυμίζω πως το 2007 είχε καεί η μισή Ελλάδα και κέρδισε τις εκλογές η κυβέρνηση οπότε πολύ φοβάμαι πως ίσως ξανακερδίσει τις εκλογές η ΝΔ. Φυσικά περισσότερο φταίει το ΠΑΣΟΚ μιας και η ΝΔ της (ξανά)δίνει την ευκαιρία να κυβερνήσει αλλά και αυτό είναι "ικανοί" να την αφήσουν να φύγει...

Μετεωρίτης είπε...

IΩΑΝΝΗ,
εγώ είμαι σίγουρη πως αυτή τη φορά ΔΕΝ θα βγει η Νου-Δου.. "καήκαν" εντελώς (κι ας ήταν η πυρκαγιά μεγαλύτερη πρόπερσυ...).
Εμένα, άλλο με απασχολεί (το έχω ξαναπεί γιατί δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα). Με απασχολεί λοιπόν το ποσοστό του Καρατζαφέρη. Κατάλαβες; Κατάλαβες.

(το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα βγει και, λογικά, με αυτοδυναμία). Δεν κάνω τον μάντη- αλλά έτσι δείχνουν τα έξιτ-πολ, ε;!).

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Και εγώ έχω πολύ άχτι τους λεπενίσκους του ΛΑΟΣ και φοβάμαι πως αν κυβερνήσει με τη ΝΔ θα φύγω από τη χώρα.

Side21 είπε...

Φεύγα εσύ ...
Κι έλα εσύ !!!
Το μέγιστο πολιτικό διακύβευμα ...
αποτελεί η συνταγή με τα σουτζουκάκια !!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ... και
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ !!!

Crazy Tourists είπε...

Σουτζουκάκια ακούω...Μιαμ μιαμ!!

Τρελοτουρίστρια

Μετεωρίτης είπε...

...τα τσακίσαμε τα σουζτουκάκια λέμε, να' χαμε κι άλλα!!

Καλημέρες

island είπε...

Για μένα το πιο σοβαρό πρότζεκτ έβερ είναι τα σουτζουκάκια. Και χωρίς χοντρούς στην παρέα μένουν πιο πολλά για μένα :)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που έχω σκοπό να ψηφίσω δεν τα πάει και τόσο καλά, τι λες; Θα βοηθούσε στο να μπει σίγουρα στη βουλή αν μάθαινα να φτιάχνω σουτζουκάκια;
Ελπίζω να μην είναι γούρικα μόνο για σένα αλλά και για μας που αντιμετωπίζουμε προβλήματα σαν το παραπάνω ή και άλλα-με την ομάδα μας πιχι…
Τις δροσερές μου (λόγω εποχής) καλημέρες.

Μετεωρίτης είπε...

ISLAND
μεγάλο πρότζεκτ τα σουτζουκάκια, συμφωνώ και επαυξάνω (μαγειρεύοντας σουτζουκάκια φυσικά!). Κάποια στιγμή θα μοιραστώ τη συνταγή! Γουστάρω τρελά να μαγειρεύω, αλλά και μόνο η σκέψη ότι πρέπει να κάτσω και να γράψω το πως μαγειρεύω... μμμ... με κουράζει!!

Τι κάνετε, πουλάκια μου;
Πέρασε το κρύωμα;!

Μετεωρίτης είπε...

ΣΥΝΕΑ,
μπα, μπα; Γυρίσαμε;! Την κατάλληλη περίοδο!

Ότι κι αν πεις για την ομάδα σου... πάλι καζούρα θα σου κάνω ΚΑΙ φέτος. Αυτό το πράμα δεν είναι ομάδα. Είναι πρόσκοποι. Ξυλοκόποι. Βαρκάρηδες του Βόλγα. Πάντως... ομάδα ΔΕΝ είναι!

Όσο για τον Συνασπισμό...

μμμμ...

χλωμά τα πράγματα, έως κάτωχρα...

Μετεωρίτης είπε...

SIDE 21,
που'σαι βρε;! Εννοείται θα ρίξω βόλι! Μπαλωθιά, λέμε!