Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

NO 11: BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB (στη λίστα με τα καλύτερα LP του 2007)


(WEAPON OF CHOICE-BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB)

Εδώ βάζουμε δυνατά την ένταση και τσακωνόμαστε με τους γείτονες. Δεν ξέρουν όμως οι γείτονες ότι τα παιδιά από το San Francisco έγραψαν κομμάτι με τίτλο «σκοτώστε τον Πρόεδρο της Αμερικής»!
Οι γείτονες επίσης δεν ξέρουν ότι το κομμάτι βγήκε τελικά σκέτο ως «ο πρόεδρος της Αμερικής» για να αποφευχθούν τα χειρότερα!
Οι γείτονες όμως ξέρουν τους BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB γιατί τους ακούνε χρόνια τώρα να βαράνε στα πικάπ μου!!
Αυτό το γκρουπ είναι τόσο καλό που με έκανε να τους αποκτήσω σε βινύλιο!
Μπλουζ, φολκ και ροκ συνεργάζονται άψογα σε αυτό το καταπληκτικό cd που δεν κρύβει το ροκ πρόσωπό του. Οι B.R.M.C γουστάρουν τους Zeppelin, τους Jesus and the Mary Chain και μέχρι τώρα, με τα 3 albums τους κατόρθωσαν όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτούς!
Τα πολύ καλά τους κομμάτια είναι πολλά (Love Burns, Red Eyes And Tears, Rifles) και με το νέο τους lp συνεχίζουν να πετάνε δυναμίτες στην παγκόσμια σκηνή.
Δεν ακούμε τίποτα καινούργιο, τίποτα που δεν έχει ειπωθεί. Αυτό που ακούμε όμως πατάει σε πολύ γερά πόδια και παρόλο που φοράει την παρωχημένη ταμπελίτσα «rock» συνεχίζει να το κρατά ζωντανό, με φρέσκα τραγούδια που παραδόξως έρχονται από την Αμερική.
Οι B.R.M.C κάνουν αυτό που θέλουμε! Γράφουν δυνατά, «βρώμικα» κομμάτια σε ασπρόμαυρο φόντο, χρησιμοποιώντας άψογα τις κιθάρες, με ωραία φωνητικά και με ωραιότερα ακόμη κομμάτια που σου μένουν!
Black Rebel Motorcycle Club λοιπόν στο Νο11.

Και κάτι πιο παλιό. Love burns ! Φοβερό!!!

2 σχόλια:

Domino είπε...

Ναι φιλενάδα, εδώ είμαι μαζί σου!

Μετεωρίτης είπε...

μπράβο ρε συ
γιατί είσαι ο μόνος που χάρηκε!!!

Πω, πω,
μοναξιά...!!!