Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ (ΟΙ SIMON & GARFUNKEL ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΤΣΑΡΤΣ)



H κυριούλα από πάνου (που μοιάζει με την συμπαθέστατη κα Ρουγγέρη αλλά στην βαμπίρ εκδοχή της) είναι η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Βου Ιρλανδίας. Η τύχη τα 'φερε έτσι ώστε να έχει το επίθετο Ρόμπινσον, επίθετο που έχει συνδεθεί με την πεταχτούλα μαμά Ρόμπινσον που αποπλάνησε τον πολύ νεώτερό της, φίλο του γιου της. Η ιστορία είναι εντελώς γνωστή και το τραγούδι Mrs Robinson το ξέρουν ακόμα κι οι Lemonheads που το διασκεύασαν. Η δική μας όμως Ρόμπινσον, αυτή στην φωτογραφία, ήτανε σιγανό ποταμάκι. Θεούσα και σκατοκέφαλη, μέχρι και Αραχνομούνα την έλεγες, είχε καταδικάσει ορθάνοιχτα τις αμβλώσεις και την ομοφυλοφιλία. Η μαντάμ εκκλησιαζόταν συχνά. Φυσικά, πολλοί την περίμεναν στη γωνία, ακόμα κι ο ίδιος ο Θεός, που δεν πολυγουστάρει να τον δουλεύουν. Και να που η μαντάμ πάτησε την μπανανόφλουδα τόσο εντυπωσιακά, που αν είχε συμβεί στην Ελλάδα οι Τατιάνες θα είχαν δουλειά για έναν χρόνο.

Η μανταμίτσα λοιπόν (που ασχολείται βεβαίως με την πολιτική) τα 'φτιαξε με έναν δεκαεννιάχρονο, ο οποίος την ξεζούμισε ΚΑΙ οικονομικά. Τι ήθελε ο άνθρωπος; Ένα μπαράκι στο Μπέλφαστ ήθελε, να 'ρχονται οι φίλοι του να πίνουν κανά μπιρόνι και να τσακώνονται για το ποδόσφαιρο. Η κυρία Ρόμπινσον έκανε την καρδιά της πέτρα και έβαλε το (μακρύ) της χέρι στο Ταμείο. Έκανε ένα δωράκι αξίας  56.000e στον άνθρωπο, να φτιάξει έναν καφενέ. Κάτι τα βελάκια, κάτι οι οθόνες, (με τις πορδές δεν βάφεις αβγά που έλεγε κι η γιαγιάκα μου), πήρε η γυναίκα κρυφά δάνεια για να ευχαριστήσει τον ζιγκολάκο. Έλα όμως που ουδέν κρυπτόν από τον ρημάδη τον ήλιο που πάει και ρίχνει φως εκεί που δεν πρέπει! Και να 'σου ξαφνικά, πρωτοσέλιδο το Σέξι Πιράνχας, η παραίτηση του Πρωθυπουργού άντρα της και ο μάγκας που της έφαγε τα φράγκα - πρώτη μούρη στο Μπέλφαστ να μην προλαβαίνει να βάζει μπίρες!

Ο Πρωθυπουργός βγήκε φυσικά στο γυαλί. Έβαλε τα κλάμματα. Ήταν φανερό, ο άνθρωπος ήταν ταραγμένος. Είπε πως η κακομοιρούλα η γυναικούλα του προσπάθησε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του σκανδάλου, αλλά η καημενούλα επέζησε και εγώ έχω μεγάλη λιονταρίσια καρδιά και όλους τους σχωρνάω. Οι Ιρλανδοί -που 'ναι μεν πολεμοχαρές είδος αλλά δεν τους λείπει και μια άλφα ευασθησία- ψήθηκαν. Τον συμπόνεσαν. Κορόμηλο το δάκρυ. Μέχρι την επόμενη μέρα, που αποκαλύφθηκε πως η μαντάμ είχε βάλει χέρι (το μακρύ, που λέγαμε) στο ταμείο που ήταν μείον. Α, όλα κι όλα! Έχεις κλέψει ποτέ Ιρλανδό; Μα τι σκατά, δεν βλέπεις κινηματογράφο;!

Περιττό να σας πω πως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ΑΛΛΑΞΕ η θέση που είχε στα ιρλανδικά charts το παλιό και ταλαιπωρημένο άσμα Mrs Robinson!!! Ο κοντός κι ο ψηλός (λέμε τώρα, αλλά όλοι δίπλα στον Simon μοιάζουν ψηλοί!) "παίζουν" παντού... χειρότερα κι από Lady Gaga ένα πράμα!

Έλεγα να βάλω link, αλλά έχει βουίξει ο τόπος, οπότε θα τον βρείτε μόνοι σας τον δρόμο. Πριν σας αφήσω, θέλω να κάνω μια ερώτηση: Πώς γίνεται όλες αυτές οι χαμηλοκώλες στο μυαλό, αυτές οι "θεούσες" που βγαίνουν και ορύονται για την αμαρτία με τον σταυρό στο χέρι, να είναι οι χειρότερες λέρες; Πώς γίνεται, ε;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη "αμαρτία"! Η τύπισσα είναι απίστευτη, πανέμορφη, έχει φωνάρα και την γουστάρω τρελά! Για να μην λέτε ότι σας μεταφέρω μόνο μίζερες ειδήσεις!

28 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Παρατηρήσεις ;-)

Μου αρέσουν οι της εποχής μου Ψηλός και κοντός!

Μου άρεσε η διασκευή από τους Lemonheads.

Δεν μου ανοίγει το video-clip: Οιμέ!

Λευτεριά στις "Καμίλες Πάρκερ"

Υ.Γ.
Όντως μοιάζει με την Κάρμεν μας.
Αλλά η δικιά μας είν αι γλυκυτάτη!

Φιλιά
:-)

koulpa είπε...

η καταπίεση και η ενοχοποίηση έχουν αντίστρωφα αποτελέσματα συνηθως.. :):)
ωραία η μαυρούλα.. και ωραία φωνή.. εμένα μου θύμησε το "ήσουνα ξυπόλητη και μάζεβες δεκάρια τώρα που σε πήρα εγώ γυρεβεις κατοστάρια.." ε και ο μάρκος ήταν τζαζ.. (άσχετο..) :):)
καληνυχτούδιααα :):)

kiki είπε...

Γελάωωωωωωωωωω!
Συμφωνώ πάντως. Χαμηλοκώλες και λέρες. Πολύ λέρες!!!

Vassilis είπε...

Πως λέγεται το μπαρ του νεαρού; Μήπως ... Robinson Club?
Tώρα αν πω ότι η φάτσα της μου φέρνει σε λίγο ξυνισμένη Celine Dion, θα παρεξηγηθώ;

La koumbara είπε...

Η καημένη δείχνει όντως σαν ξυνισμένο μίγμα Celine Dion και Sara Palin. Να πω ότι μπορεί και να την λυπάμαι;

ο δείμος του πολίτη είπε...

Έχει πλάκα το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία το έπαιζε κατά των προγαμιαίων σχέσεων και κατά των εκτρώσεων. Από την άλλη, έχει επίσης πλάκα το γεγονός οτι την έκλεισαν σε ψυχιατρείο για να γλυτώσει το ρεζιλίκι ο άνδρας της. Σε ψυχιατρείο γιατί απλά πηδιόταν με μικρότερό της (έστω με το "εγγόνι" της).

demetrat είπε...

τι εννοείς καλέ πως γίνεται;
ανάσκελα , μπρουμητα, στο πλάϊ,
στα δύο, στα τέσσερα , στα οχτώ (απάνω στο τραπέζι)
χα χα χα
Πάντως δεν έχεις δίκιο , συνεπεστάτη ήτο η σουβλίτσα.Δεν είχε καταδικάσει ποτέ της την παιδοφιλία.
ξαναχαχαχαχαχα
δ.

Μετεωρίτης είπε...

ΒΑΣΣΙΑ

όταν λες Καμίλες εννοείς εκείνες με την καμπούρα ή τις ξενέρωτες αγγλίδες που αποδεικνύονται femme fatale?
Η Πάρκερ μοιραία γυναίκα. Μπρρρρ.

Μετεωρίτης είπε...

κουλπα,
σωστό το πρώτο σκέλος αλλά με το δεύτερο, αδικείς το κοριτσάκι που έχει φωνάρα και πολλά άλλα! Καλέ τι συνοιρμός ήταν τούτος;!

Μετεωρίτης είπε...

ΚΙΚΗ,
λέρες, λέρες,
με κώλους σαν γαλέρες!!!!

Μετεωρίτης είπε...

Βασίλης,
σωστόόόόόόός!!!! Καθόλου δεν παρεξηγούμαι, γιατί η Ντιόν μου την δίνει στα νεύρα.

Μετεωρίτης είπε...

λα κουμπάρα,
τι κάνεις καλό μου;! Όλα καλά; Για λύπηση δεν είναι. Για κλωτσιες είναι. Για ιρλανδέζικες κλωτσιές, που 'ναι και βάναυσες!!

Μετεωρίτης είπε...

ΔΕΙΜΕ,
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!! Πάντως, η όλη ιστορία μου θύμισε και λίγο... Ζαχόπουλο!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...

Μετεωρίτης είπε...

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ'Μ,
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

demetrat είπε...

Καλά λένε τα παιδιά αποπάνω.
Ίδια η Σελίν είναι, που παρεπιπτόντως ουδέποτε χώνεψα και γω, και ούτε ένα τραγούδι της δεν αναγνωρίζω.

ααααααααααχα χα χα χα τι έπαθε η ξυνή....
δ

Μετεωρίτης είπε...

Όντως, μοιάζει!

Σιγά μην περίμενα να σου αρέσει η Σελίν! Θα σε έκανα παρέα αν ΣΕ άρεσε η Σελίν;! Ή, μήπως, θα με έκανες εσύ;!
:)

φιλάκιααααα

koulpa είπε...

xaxaxa δε το αδικό καλέ.. ίσα ίσα που μου αρέσουν τα ξυπόλητα..:):)
ε ξεκίνησε από τα ποδαράκια.. πέρασε από το χρώμα.. πολύ θέλει το μυαλό; :):)
καλησπερούδιααα :):)

Μετεωρίτης είπε...

KOYLPA,
οκ λοιπόν! Βασικά, συμφέρει να χορεύεις ξυπόλητος για να μην φας καμιά γλίστρα. Καλή ώρα η Τζένιφερ Λόπεζ κάποτε που φορούσε γόβα 50 εκατοστών και έσκασε κάτω. Καλύτερα ξυπόλητος και κοντός, παρά ψηλός και ένα με το έδαφος.
Καλησπέρες!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΤΥΧΙΑ.

theorema είπε...

Άκουγα την κυρία Ρόμπινσον από τότε που βγήκε. Πρώτη φορά κατανοώ το βαθύτερο νόημα του τραγουδιού! Εντυπωσιακό λοιπόν...
(χαρά στο κουράγιο τους!)

Σοφία είπε...

Σοβαρά είναι πάλι της μόδας οι Simon & Garfunkel;; Να κατεβάσω τους δίσκους και το πικάπ!!

nikiplos είπε...

Πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία την οποία καίτοι βοόντος του τόπου δεν την άκουσα... Επίσης οι Σάϊμον και Γκαρφάνκελ (που στα νιάτα του μου φέρνει λίγο προς τον ... Νίκο Παπανδρέου) συνόδευσαν κάποτε τα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια, και τους έχω πάντα μέσα στον νου μου... Ιδίως το The Boxer που ακόμη μου φέρνει μια γλυκιά μελαγχολία...

Η ιστορία σου μου θύμισε μια γνωστή στας Αθήνας Μαία, που τη κρίσιμη 10ετία του 60 πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στις εκτρώσεις επιστρατεύοντας το σύνολο του κλήρου τότε. Το ρεζουμε? Η τύπισα έκανε όλες τις διάσημες και παράνομες εκτρώσεις των πολύ σπουδαίων, διάσημων ελλήνων και των γόνων τους. Τόσο που απέκτησε μια τεράστια περιουσία. Σώζεται ακόμη η βίλα της στους Αμπελοκήπους...

φιλιά

agrampelli είπε...

"Πώς γίνεται όλες αυτές οι χαμηλοκώλες στο μυαλό, αυτές οι "θεούσες" που βγαίνουν και ορύονται για την αμαρτία με τον σταυρό στο χέρι, να είναι οι χειρότερες λέρες;"


χχαχχχααα...έτσι...ακριβώς όμως...
:))

Giorgos Varvakis είπε...

Αρχικά νόμισα ότι άργησα να μπω και το video την είχε κάνει. Αλλά βλέπω οτι από το 1ο σχόλιο αυτό έχει επισημανθεί. Ως καλή admin θα πρέπει να ψάξεις για κανένα άλλο με τύπισσα απίστευτη, πανέμορφη και φωνάρα μαζί, να γουστάρουμε κι εμείς :)
Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι λένε...
Φιλιά
Καλημέρα
Καλό Σαββατοκύριακο

indictos είπε...

εδώ

Talisker είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Talisker είπε...

ναι καλα!!

αλλη μια αποδειξη
οτι αυτες ειναι οι χειροτερες

...οι χαμηλοβλεπουσες::))

και απο τετοιες δοξα τω θεω γεματο το συμπαν!!

(προσωπικα και την Μαρικα Μητσοτακη θεωρω ακρατη χαμηλοκωλα της υποκρισιας κι ας φοραει τουμπανιασμενες περλες με σινιον )

οχι δεν το καταδικαζω
το βλεπω ως φαινομενο που επαναλαμβανεται απλα και μονο για να δειξει οτι η φυση του ανθρωπου πρεπει να ειναι ελευθερη ...

Οριστε πως τελικα εξεφτελιζονται περισσοτερο αυτοι που κρυβονται πισω απο ευτελεστατους καθωσπρεπισμους της οκας!!!


(καλο βοδι και ο πρωθυπουργος εδω που τα λεμε!)

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

γεια σου Μετεωριτη!!

θελω μερες να ρθω αλλα σημερα επιτελους ξεμυτισα:)

demetrat είπε...

τι έγινε ;
ξανάπιασες δουλειά;
(καλό μήνα οπωσδήποτε πάντως)
δ