Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Όσο εγώ «κοιμόμουν» το πουσουκού - αναρρώνοντας από μία βομβιστική επίθεση υποχρεώσεων, πολλά και διάφορα έγιναν που με κάνουν να αναρωτιέμαι αν είναι ο γιαλός θεόστραβος ή αν εμείς είμαστε μονίμως μεθυσμένοι…

Ο δικομματισμός έπαθε έμφραγμα και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο «Μπάχαλο». Ο πρωθυπουργός μας δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τον ασθενή γιατί έκανε back vocals στον Λουδοβίκου των Ανωγείων και συγκεκριμένα στο φαντασμαγορικό show «ο Λουδοβίκος των επιδοτήσεων».
Οι κύριοι Βενιζέλος και Τσίπρας έσπευσαν πρώτοι να επισκεφτούν τον ασθενή αλλά ο Γιωργάκης και το Αλεκάκι τους έφραξαν τον δρόμο. Ο κύριος Βενιζέλος αναγκάστηκε να πάει να προβληματιστεί στο κυλικείο, ενώ ο Τσίπρας καυγάδισε έντονα με την Παπαρήγα σχετικά με το πόσο αριστερά είναι η αριστερά και πόσο γλυκό είναι το νερό της «πολιτικής του γλυκού νερού».

Εντωμεταξύ, μετά το Αστυνομικό Τμήμα του Αμαρουσίου, επίθεση δέχτηκε και το Πολεμικό Μουσείο. Τρεις τύποι με στολές (ο ένας ντυμένος Batman, ο άλλος Spiderman και ο τρίτος Power Rangers) έκλεψαν τα αεροπλάνα-αντίκες από τον εξωτερικό χώρο του Μουσείου, απογειώθηκαν μαζί τους ενώ αυτόπτης τσολιάς – μάρτυρας ορκίζεται ότι οι δράστες ήταν αλλοδαποί, μάλλον Κινέζοι!

13 ολόκληρα σέξι δευτερόλεπτα από το διαβόητο dvd διατίθενται εντελώς δωρεάν στο διαδίκτυο! Και ενώ περιμένουμε με αγωνία τον καλό αυτό χάκερ να «ανεβάσει» το αμοντάριστο υλικό, εγώ ήδη έχω «κατεβάσει» το νέο lp των Μadrugada που το βρήκα φοβερά καλό, ενώ κατεβαίνουν και οι Bauhaus, μεγάλη αγωνία έχω να δω τι έχουν να μας πουν μετά από τόσα χρόνια!!

Λύσσαξαν οι Άγγλοι να μας κατηγορούν για ανηθικότητα! «Δεν σας δίνουμε τα μάρμαρα γιατί είστε αναμεμιγμένοι σε σκάνδαλα» είπαν και πριν προλάβουν να σκουπιστούν, ο Υπουργός τους-Εργασίας πιάστηκε στα πράσα να έχει παντελονιάσει ποσό μεγάλο! Ο ωραίος τύπος παραιτήθηκε και δήλωσε ότι θα ξεπλύνει το όνομά του. Η Σκότλαντ Γιαρντ πάντως υπόσχεται να μην τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Ευτυχώς, στην Αγγλία δεν έχουν μπαλκόνια…

Στη Σταυρούπολη έγινε το ασύλληπτο: Διαρρήκτες τρύπωσαν στο Δημαρχείο, τσέπωσαν ό,τι βρήκαν και πήραν ΚΑΙ τα κλειδιά του αυτοκινήτου του Δημαρχείου ΚΑΙ έφυγαν ανενόχλητοι ΜΕ αυτό!

Όσο ο Σαρκοζί ανοίγει σαμπάνιες για την Κάρλα, ο Κωστάκης συναντά τον Μπιλ Γκέιτς που ήρθε στην Ελλάδα και με το που ήρθε, χιόνισε, κοίτα να δεις γούρι ο Μπιλ! Οι παπάδες ζουν στον δικό τους εκλογικό πυρετό, βάζουν στοιχήματα και ποντάρουν στα φαβορί. Δεν ξέρω ποιος δίνει ένα ογδόντα, πάντως, στα ΝΕΑ διάβασα την έκφραση «έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες». Το ρήμα «κλειδώνω» είναι καθαρά στοιχηματικό (ο Θεός να με κάψει, ή μάλλον καλύτερα, να με σχωρέσει) (εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;!)

Υπάρχουν όμως και καλά νέα!!
Η αντιπαθέστατη Χίλαρι τρώει τη σκόνη του "μαύρου" και πολύ το χαίρομαι!

Τι, θέλετε κι άλλα ΚΑΛΑ ΝΕΑ;
Σας παρακαλώ, όποιος έχει ΚΑΛΑ ΝΕΑ να μας τα μεταφέρει! Κακός καιρός για μετακινήσεις, ξέρω, ξέρω... Κάνει αρκουδόψοφο και μικρές νιφάδες κάνουν πιρουέτες, τι καλά!!! Πώς γίνεται πάντως τα μεγάλα ποσά να "ταξιδεύουν" πάντα με τρόπο ασφαλή ενώ η πίτσα που περιμένεις να μην έρχεται ποτέ...

86 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Καλά νέα μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν και χειρότερα: Ο Λουδοβίκος να κάνει ντουέτο με τσι Μπαχάουζ, ο Κωστάκης να τρώει την πίτσα που παρήγγειλες (πράγμα πιθανό), ο Μπιλ Γκέιτς να φτιάχνει ειδικό λογισμικό για την επιστροφή των Μαρμάρων, τα οποία επιστρέφουν και εκθέτονται στο δημαρχείο Σταυρούπολης, υπό την άγρυπνη φύλαξη των Πάουερ Ρέηντζερζ και τις ευλογίες του νέου αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα.
Για αυτό σε λέω, καλά είμαστε.

Μετεωρίτης είπε...

Καλημέρα Πάνωςκ!!
Μου άνοιξες τα μάτια-πρωί πρωί!!
Πως τα καταφέρνεις και τα συνδυάζεις όλα βρε μπαγάσα (κολακευτικό ήταν αυτό) και συγχρόνως να ακούς και μουσικές, να διαβάζεις βιβλία, τς, τς, τς!

Ο Λουδοβίκος με τους Bauhaus!!!
αααααα!!! Έρχεται στην Αθήνα ο ξανθός από τους Bauhaus και διάβασα στο ΠΟΠ και ΡΟΚ (είμαι κλασσικός τύπος, βλέπεις) ότι η συναυλία θα πάρει διαστάσεις ιεροτελεστίας!!
(αμάν κι αυτοί πια, το έχεσαν λίγο, anyway, να πάω-να μην πάω-θα δούμε... μάλλον θα μιλήσει η καρδιά και θα πάω!), το δε άλμπουμ πιστεύω ότι σήμερα θα έχει κατέβει... απείχα τρεις μέρες από το pc... πάντως, οι madrugada είναι φοβεροί, ε;
Να σε πω.
Αν κατάλαβα καλά, στο τελευταίο τραγούδι ερμηνεύει ο μακαρίτης!

(άσε, μου έχει καρφωθεί να αρχίσω και εγώ μουσικό blog, θα μου το κάνω δώρο στα γενέθλιά μου που είναι σε δυο βδομάδες) (και ανακάλυψα κομμάτι του Bowie που δεν ήξερα ότι υπήρχε!!) (από soundtrack) (θα σου στείλω τίτλο φυσικά....)

Πολλές καλημέρες!!
ΑΣ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!

Stratos Bacalis είπε...

Δεν έκλεισε το Π&Ρ? Πού το βρήκες?

Οι κριτικές πάντως δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές για το νέο Bauhaus...λυπάμαι...

Μετεωρίτης είπε...

καλημέρα Στράτο!!
Το ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ το διαβάζω στο internet και το εμπιστεύομαι γιατί είναι αρκετά αντικειμενικές οι κριτικές του...

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ-για τους bauhaus;
εγώ, τους έχω μεγάλη αδυναμία, οπότε...
Well, θα κοιτάξω να είμαι αντικειμενική όταν το ακούσω.
Το ανέβαλλα γιατί... φοβόμουν να το ακούσω-αν θες το πιστεύεις..

Καλημέρα,τα λέμε Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

έχουν κλειδώσει οι υποψηφιότητες, αχαχαχα, απίστευτο!

πολύ γέλιο -είσαι ταλέντο!!

Μετεωρίτης είπε...

KI OMΩΣ,
καλή μου Κροτ, αυτό ακριβώς διάβασα στα ΝΕΑ!
"ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ".
Λες και μιλάμε για την Τσέλσι ή την Κόλο-Κόλο (ναι!! Υπάρχει τέτοια ομάδα!!)

Sandy Cheeks είπε...

Χαιρετώ τον μετεωρίτη κι εγώ.
Υπάρχουν και καλά νέα.
Δεν θα πάμε κατευθείαν στον τελικό της Eurovision, αλλά θα περάσουμε από ημιτελικό, ημέρα Τρίτη παρακαλώ, και χωρίς να έχει τη δυνατότητα η Κύπρος να μας υποστηρίξει.

vasikos metoxos είπε...

Και εγώ με τους κλειδωμένους (απ'έξω) είμαι. Ο Λουδοβίκος το ξέρει?

adaeus είπε...

Και μετεωρίτης και χείμαρρος! Τι θα σε κάνουμε εσένα???
Ωραιότατα μας τα είπες και πάντα έτσι με κέφι να συνεχίσεις!!!!!

Μετεωρίτης είπε...

SANDY,
welcome με τα ωραία σου τα νέα!!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ Δ Ε Ν θα έχουμε την Κύπρο στο πλευρό μας;!
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!

Πω,πω, ανατρίχιασα σιμπούρμπουλη λέμε!

Να είσαι καλά που με ενημέρωσες να αρχίσω να ασκώ επιρροή... στα Βαλκάνια!! Θα μπω σε όλα τα blogs και θα κάνω πλύση εγκεφάλου.

Καλέ! Ξέχασα να ρωτήσω: ΠΟΙΟΣ θα τραγουδήσει για την Ελλάδα-Ρε-Γαμώτο;!
Δεν μου είπες το πιο σημαντικό!!

Μετεωρίτης είπε...

ΒΑΣΙΚΕ ΜΕΤΟΧΕ
άστα! Τα κατάλαβα όλα-είχα αναλαμπή!
Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!!
(για να γουστάρει τον... Λουδοβίκο!)

Πολλές καλησπέρες, μέτοχε και μάλιστα βασικέ!!

Μετεωρίτης είπε...

ADAEUS,
μετά από τριήμερη απουσία, όντως, δεν μαζεύομαι!!!
Ήθελα να πω κι άλλα αλλά προτίμησα να βάλω τελεία εκεί που κανονικά θα έπρεπε να βάλω αποσιωπητικά (τελίτσες-τελίτσες, όπως έλεγα μικρή...)

Πάρα πολλά φιλιά ADAEUS!

Sandy Cheeks είπε...

@ Μετεωρίτης
Κάθησε καλά γιατί μόλις έγινε σεισμός στην Αθήνα και κουνηθήκαμε.

Κι όμως κάπως τα μπέρδεψαν για να μην υπάρχουν συμμαχίες στον ημιτελικό και δεν θα μπορεί να μας ψηφίσει η Κύπρος, έτσι είπαν τα νέα το μεσημέρι.
Για το ποιος θα πάει, νομίζω ο Μαρτάκης που μανατζάρει ο Ψινάκης.

Μετεωρίτης είπε...

Ουάου!!!
Κόπηκα εντελώς λέμε-αυτά είναι ΝΕΑ!!
Αγαπητή μου,
όπως είδες-αν είδες-σας έκανα add και μου άρεσε πολύ το blog σας - ας έριξα μόνο μία γρήγορα ματιά στο... παμφάγο και στα του Μάκη/Λάκη..

I like it κάργα λέμε
και θα επανέλθω!!

Sandy Cheeks είπε...

@ Μετεωρίτης
Χαίρομαι που βρήκες κάτι που σου άρεσε, και επίσης σε ευχαριστώ που με έβαλες στο μπλοκ-ρολ σου.
Εμείς δεν έχουμε μπλοκ-ρολ,ακόμα, θα βάλω όταν σιγουρευτώ ότι το μπλοκ ρολ δεν δημιουργεί κλίκες, γιατί θέλουμε να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξεμαλιαζόμαστε αν υπάρχει θέμα, χωρίς να υπάρχει ο ανασταλτικός παράγοντας της κλίκας.
Μου αρέσει το μπλοκ σου, γιατί μ αρέσει ό,τι δίνει χαρά και δεν μπορώ τη μαυρίλα.
(είδα και το κορυφαίο εξώφυλλο του Γονίδη)

Roadartist είπε...

καλά ε, έχω λυθεί! Είσαι θεά κορίτσι μου..τι λεμε τώρα..τρελό γέλιο! Τελικά η Ελλαδίτσα δεν σε αφήνει ποτέ να ηρεμήσεις..είναι ένα σουρεαλιστικό κράτος..τέλος! Όλα εδώ θα τα βρείς..μάλλον στραβός είναι ο γυαλός dont panic!
Φιλιά πολλά φιλενάδα ΒΥΕ :))

diva είπε...

χαχαχα!
Απίστευτα (ειπωμένα) όλα!
Χαίρομαι πολύ που βρεθήκαμε!
(κι αν ..όταν με το καλό έρθει εκείνη η πίτσα..δίπλα είμαι..χτύπα:-)

Manos S. είπε...

πολύ ωραίες τοποθετήσεις...μου αρέσει το "μάτι" σου...

Υγ το ένα μόνο όμως!!! :D

Archimidis P. είπε...

Μακάρι ο Ομπάμα να φάει τη Χίλαρι, μπας κι η Αμερική- μαζί της κι ολόκληρος ο κόσμος- δει καμιά καλύτερη ημέρα...
:)

Sandy Cheeks είπε...

@ Μετεωρίτης
Τελικά μόλις άλλαξα γνώμη, Θα φτιάξω κι εγώ μπλοκ-ρολ και θα το ονομάσω "η κλίκα", και θα είσαι ο πρώτος που θα βάλω.
Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει να σε ξεμαλλιάσω αν κάτι από εδώ δεν μ' αρέσει.

Βάσσια είπε...

Φαίη, τα καλά νέα είναι ότι
"είμαστε ακόμη ζωντανοί..... στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα.."

Ωραία τα έγραψες, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;

john savvopoulos είπε...

Καλησπέρα, μου άρεσε πολύ το κείμενο σου. Ειδικά η αναφορά σου στα ταλέντα του πρωθυπουργού στο τραγούδι ( και όχι μόνο ) με τον Λουδοβίκο των Επιδοτήσεων!

Να΄σαι καλά

john savvopoulos είπε...

Καλησπέρα, μου άρεσε πολύ το κείμενο σου. Ειδικά η αναφορά σου στα ταλέντα του πρωθυπουργού στο τραγούδι ( και όχι μόνο ) με τον Λουδοβίκο των Επιδοτήσεων!

Να΄σαι καλά

Παράξενος Ελκυστής είπε...

Ξέχασες το καλύτερο νέο: την επιστροφή της Έλλης Στάη στα δελτία ειδήσεων: Οι απανταχού (βρυ)κόλακες αναθάρρησαν. Επιτέλους τα δελτία θα βγουν από το βούρκο τους!
Τα πραγματικά καλά νέα όμως ήταν η πρεμιέρα των Θανάση - Νιόνιου. Διότι σε πείσμα όλων των αντίξοων συνθηκών και καταστάσεων κάποιοι μας κάνουν ακόμα να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Να ΣΕ πω.....

ΕΜΕΝΑ είπες Βασιλική;;;;;
$#^%&^%%%$$@@@%^%$$]\

Αυτά -και σου κόβω την Καλημέρα!
(μόνο το βράδυ θα μπαίνω, έτσι κι αλλιώς)

*έκανα τρελό γέλιο, πάντως, να 'σαι καλά!
:)))))

indictos είπε...

Καλά ρε πίτσα του μαγείρεψες του καλλιτέχνη;

(έχουμε και παράσταση σήμερα)


( σκατά )

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό Φαίη...
Σαν εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων, ένα πράγμα.
Η αναφορά δε στην "συμπάθειά" μου , στον "Λουδοβίκος των επιδοτήσεων", ήταν όλα τα λεφτά... Ή μάλλον όλες οι επιδοτήσεις.
:)

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Ρε μπαγάσικα πάλι αποπροσανατολίζετε τον κόσμο απο τα καυτά θέματα της επικαιρότητας...Λειτουργείτε ως άλλοι Αναθεμάκηδες...
ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ...ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ 50000€ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΦΡΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!
Φιλούρες...Γελαστές

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνεις πολύ....

ΚΑΙ στραβός είναι ο γιαλός ΚΑΙ είμαστε μονίμως μεθυσμένοι!!!!

Μετεωρίτης είπε...

ROADARTIST,
πολλές καλημέρες, έχω κέφια σήμερα (και πότε ΔΕΝ έχω εγώ θα μου πεις;!!) και θα συνεχίσω να τα "χώνω"...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μετεωρίτης είπε...

DIVA
μανιτάρια, τέσσερα τυριά και κρέμα γάλακτος-έτσι τρώω την πίτσα-ελπίζω να συμφωνείς-άμα είναι να την παραγγείλω...!!
(ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!!!!!)
Πολλές καλημέρες
(μου άνοιξε η όρεξη πρωί-πρωί!)

Μετεωρίτης είπε...

ΜΑΝΟ
πολλές καλημέρες!
Το άλλο μάτι δεν βλέπει!!
Από την πολύ θολούρα κατέβασε γενικό-το κακόκοιρο!- και "παίζει" μόνο το ένα-το οποίο τελικά είναι μισό.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μετεωρίτης είπε...

VASSIA,
κρατάω μόνο το πόσο υπέροχο είναι το κομμάτι που αναφέρεις.
Πολύ δυνατό!!

Πολλές καλημέρες και όσο για το αν ακούει κανείς...

ΝΑΙ
ΠΙΣΤΕΥΩ ότι οι μπλόγκερς σιγά-σιγά ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ-και μάλιστα ΔΥΝΑΤΑ!!

Μετεωρίτης είπε...

JD
WELCOME!!

Τραγουδούν: Ο Λουδοβίκος των Επιδοτήσεων
Φωνητικά - ντέφι: Κώστας Καραμανλής!
Στο τουμπερλέκι η Νατάσσα!
Λαϊκό Κέντρο: "Η ωραία Ελλάδα"
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ και διασκεδάστε μέχρι πρωίας!!

(Το cd κυκλοφορεί από την Metewritis FM)

Μετεωρίτης είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΕΛΚΥΣΤΗ
θα συμφωνήσω απόλυτα!! Η συνεργασία αυτών των δύο υπόσχεται πολλά - και θέλω να πάω να τους δω/ακούσω, μου αρέσουν ΚΑΙ οι δύο.
Ειδικά για τον Παπακωνσταντίνου... δεν βρίσκω λόγια!! Έκανε και κάτι ΦΟΒΕΡΕΣ δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί και πολύ το χάρηκα!!

Όσο για τη Στάη...
έχω βαρεθεί την αλαζονία της και το υφάκι "εγώ που τα ξέρω όλα..")

Μετεωρίτης είπε...

νατασσάκι
ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!!
ΣΥΓΧΙΣΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ..

ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΙΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΛΕ;
ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ;!

Λύσε μου την απορία
γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Εκτός κι αν αυτά που λέω τα ξεχνάω μετά-όπως μερικοί-μερικοί...

Μετεωρίτης είπε...

ΙΝΔΙΚΤΕ,
φυσικά και του μαγείρεψα σπίτι!!
Γύρισα σπίτι στις 6.30 και στις 7 και κάτι θα έπρεπε να φύγουμε για το Soul, τι να του έφτιαχνα, μαριναρισμένο κοτόπουλου με σκόρδα και κρεμμύδι-να πάει μα την ανάσα του δράκου στο θέατρο να θρηνήσουμε θύματα;!

Μετεωρίτης είπε...

MARX
ευστοχότατο το σχόλιο!!
Ετοιμάζω να κάνω fun club
I HATE Λουδοβίκος.
Κι εγώ τον αντιπαθώ, ειδικά μετά τα "νέα" που μάθαμε...
Μεγάλος καλλιτέχνης!!
Μεγάλες επιδοτήσεις!!!

Μετεωρίτης είπε...

γελαστό απόγευμα,

ο ΦΡΑΝ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΝ;!!!

Με ανάγκασες να ψάξω και ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ!!!!

ΕΛΕΟΣ, γελαστό απόγευμα!!
Αυτό δεν είναι γελαστό απόγευμα, είναι ξεκατινιασμένο απόγευμα
(να'σαι καλά, έμαθα το όνομα του παίδαρου-έμαθα κάτι επικοδομητικό σήμερα!!!)

Μετεωρίτης είπε...

JO
σε περίμενα πιο σκληρή με τον γυαλό και πιο επιεική με μας!!
ΕΜΕΙΣ μωρέ είμαστε μεθυσμένοι;
ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΕΙ - ΑΛΛΟΣ ΜΕΘΑΕΙ;!!
ΑΛΛΟΣ... ΤΡΩΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ;!
ΑΛΛΟΣ "ΠΗΔΑΕΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΗΔΑΕΙ;

Μπααααα...

Δεν ξέρω τι κρίση ευγένειας σε έπιασε σήμερα, αλλά θέλω την καλή, χωστική JO που τα παίρνει όλα σβάρνα...

Πολλές καλημέρες,
να έρθω στου Ίντι; Δεν πιστεύω να πίνετε καφέ χωρίς εμένα!

Ανώνυμος είπε...

Πίστεψε με....ΔΕ τη θες τη "χωστική JO".....

ΔΕΝ την θες!....

Άντε, έλα στου Ίντι!!!

afrodiet είπε...

Τελικά ο Λουδοβίκος γίνεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης της Χίλαρυ, η Κάρλα τα φτιάχνει με τον Μπιλ Γκέιτς, ο Τσίπρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρευματοπαθειών καθώς τον χτύπησε το ρεύμα Βενιζέλου, ο Σαρκοζί προτείνει στην Ελλάδα παπά γάλλο, κατά κόσμον «παπαγάλο», και στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου κρατείται ο Κωστάκης γιατί κατέβασε από το internet bauhaus νομίζοντας ότι είναι τα κομμένα του dvd ζαχόπουλου.

Μετεωρίτης είπε...

JO
λάθος!! Σε θέλω κακιά, ψυχρή, ανάποδη, χωστική, χολερική, σκουληκιάρα (!!!) σε λέω ΑΦΟΥ!!!!

Χα, χα, έρχομαιιιιιι...

Μετεωρίτης είπε...

AFRODIET
κόπηκα στο γέλιο!!!!
Ειδικά με τους Bauhaus και τον Κωστάκη, χα, χα, χα!!
"έγραψες, έγραψες!!!!"
Για μία ακόμη φορά!!

Λοιπόν, ανυπομονώ να γίνει συνάντηση "οι 3 κόκκινες Χάριτες" (κατάλαβες για ποιες χτυπάει η καμπάνα, ε;!!)

Πολλές καλημέρες!!
Σε αγαπώ πολύ για το χιούμορ σου!!

HAL9000 είπε...

Καλημέρα μετεωρίτες (και σκατά και όλα τα σχετικά, για να μην ξεχνιόμαστε).
Δύο ερωτήσεις:
α. μέχρι πότε είναι οι παραστάσεις;
β. ποιό κομμάτι του Bowie ανακαλύψατε;(για να ξέρουμε που βρισκόμαστε);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

phantom_pad είπε...

ΚΑΛΑ ΝΕΑ Ε?
Χμμμ...
Για να δω...
Εδώ που μένω (επαρχία) έχει σκάσει εκτάκτως το ΙΚΑ για ελέγχους και έτσι την προηγούμενη εβδομάδα δεν δούλεψα ούτε λεπτό μιας και είμαι στο ταμείο α-νε-νεργίας (τα 370 ευρώ το μήνα δε σε φτάνουν αχάριστε?) και αν με τσιμπήσουν ελπίζω τουλάχιστον να ανάψουν και κάνα στικάκι και κάνα κεράκι... Θα με γ... που θα με γ... ας βάλουν και λίγο συναίσθημα...
Κατα τ'άλλα δεν υπάρχει φράγκο τσακιστό και εσύ μου παραγγέλνεις πίτσες?
ντροπή...
και κατηγορείς και τους καλούς ανθρώπους που φροντίζουν για το μέλλον τψν παιδιών τους...
Ξαναντροπή...
Και σε πείραξε ξαφνικά ο Λουντοβικ των Αρπαχτίων ε?
Όταν τραγούδαγες ''η Αρετούσα με τη ξυπόλητη πατούσα, στην άμμο περπατούσε'' και φώναζες τσουγκρίζοντας ''ζήτω η τέχνη'' ήταν καλά ε?
Ε όχι λοιπόν, ξαναματα ντροπή σου!
Αίσχος!
Πάνω η ρεμούλα, κάτω και έξω όποιος τρέχει τον άμοιρο ντιλιβερά μεσ'το κρύο και βαριέται να ανοίξει κι'όλας μη χάσει τη ζεστασιά του...
Άσπλαχνία...

H.Constantinos είπε...

Αααα... Δεν παίζεσαι μιλάμε!!

Μου άρεσε το κατάστημα, ευάερο, ευήλιο, βρίσκεις και να παρκάρεις, ωραία, θα ξαναπεράσω!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα,αν έχεις νεότερες πληροφορίες για την εξέλιξη του καυγά μεταξύ Τσίπρα Παπαρήγα,ενημέρωσέ με.
Ξέρεις,αυτή η πολιτική της αριστεράς του ¨γλυκού νερού¨ και το ποιός την εκφράζει καλύτερα, είναι ακριβώς το θέμα που καίει όλους τους αριστερούς-και μένα φυσικά μιας και άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν...
Όσο για την αστυνομία,τι να πούμε εμείς;Τα είπε όλα ο Βύρων:είναι για τα μπάζα!
Παρακάμπτω όλα τα υπόλοιπα για να μη γίνω περισσότερο βαρετός και μπαίνω στα καλά νέα:στο εξής τα πέναλτι θα δίνονται αντικειμενικά.
Ένα εσείς,ένα εμείς!

nikiplos είπε...

Καλησπέρα... Υπάρχουν καλά νέα όσο είσαι εδώ γράφεις και δίνεις έναν τόνο χιούμορ στην κίβδηλη επίπλαστη και δήθεν πραγματικότητα που πάνε να μας πλασάρουν... Επίσης καλά νέα είναι ότι ήμουν εκτός Αθηνών δύο ημέρες στη Δυτική Ελλάδα που είχε λιακάδες και ο κόσμος έβγαινε έξω χαιρόταν τον καιρό, διασκέδαζε κι αδιαφορούσε περί Ζαχό, δήθεν πόνου για τον Αρχιεπίσκοπο κλπ...

afrodiet είπε...

Άντε πότε θα γίνει συνάντηση;
Σας περιμένω κυρίες μου!

Κι εγώ σ' αγαπώ για τα πανέμορφα κείμενά σου. Και την αισιόδοξη πένα σου! Όσο κι αν τα χώνεις βγάζεις χαρά. Και πολύ γέλιο φυσικά.

Φιλιά!

the_sailor είπε...

Ένα είναι σίγουρο σε αυτήν τη χώρα: Ποτέ δε θα πλήξουμε...

Πάλι καλά λοιπόν που υπάρχει και το χιούμορ, και αντιστρέφουμε κάπως τις απίθανες αυτές καταστάσεις... :)

Κούκος είπε...

Φαντάζεστε ένας τέτοιος μετεωρίτης να πέσει στη γη; Τι ενέργεια είναι αυτη; Φτου φτου!!!

tzonakos είπε...

Bρε για δες πόσα πράγματα γίνονται όσο εμείς λείπουμε !
Για το καλό μας φυσικά.
Και Bill Gates απο πάνω και χιονάκι, αυτο πού το βάζεις ;
Εχω μπερδευτεί ελαφρώς, αλλα θα συνέλθω. Το άλλο ΣΚ θα πάω μια εκδρομή :)

Μετεωρίτης είπε...

A F R O D I E T
ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ POST ΑΥΤΟΥ!!!

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΩΣΚ. ΕΚΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΡΕ ΣΥ
ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ!!!

ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!
ΧΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ!! ΧΙ, ΧΙ!! ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ!!

ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑ

Alexis B είπε...

Καλά νέα.
Καλή μου τους πατήσε τους ρήμαξε, πέρασε από πάνω τους σάν οδοστροτήρας ζήτω ζώτο μπράβοοοοοο, τέλεια πάλι προταθλητήηηηηηηηηηηηηηης
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Δές δές απόλαυσε Δές πράμα Δές

http://www.youtube.com/watch?v=CEe-UIvftUg

Καλημέρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Ανασα του Βορρα είπε...

Μετεωρίτη μου,
ΚΑΙ ΜΑΜΩ ΤΑ ΜΜΕ!!!
'Ολα σε ένα!('Οχι εκείνο το "ΟΛΑ"το άλλο "όλα").
Εσύ τουλάχιστον λες και κανένα ευχάριστο.Τα ΜΜΕ ....γιοκ.:P
Θα σπάσω τη τηλεόραση ,θα σκίσω τις εφημερίδες!

Καλή σου μέρα!

taxitzou είπε...

καλημέρα σας παιδιά τραλαλά τραλαλά...

είπα να κάνω την επανεμφάνισή μου από σένα (όχι ότι κανένας χέστηκε που δε γράφω, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...)

σου έχω δύο καλά νέα:
1) μου φούσκωσε το κέικ που έφτιαξα προχτές (πάντα φουσκώνει δηλαδή..., αλλά όσο και να το πεις είναι ένα καλό νέο. Πάντα όταν φτιάχνω μεταφέρομαι μπροστά στο φούρνο, και κάνω το τζαμάκι του οθόνη σινεμά και το παρατηρώ...- κολλήματα που έχει ο κόσμος...-)
2) η κόρη της φίλης μου, μετά από είκοσι μήνες επιτέλους κοιμήθηκε μόνη της στο κρεβάτι της...!!!
αν αυτό δεν είναι καλό νέο - για τη φίλη μου - τότε τι είναι;;;;

φιλάκια πολλά

Μετεωρίτης είπε...

HAL9000
ο τίτλος του BOWIE θα έρθει πάρα-πάρα πολύ σύντομα (δεν τον θυμάμαι απέξω) και ο καλός μου δεν είναι σπίτι για να βοηθήσει..
Πολλά φιλιά
(αυτά τα στέλνω και μόνη μου, χωρίς βοήθεια!!)
:)

Μετεωρίτης είπε...

PHANTOM PAD
με τσάκισες!!! Πάω να περισυλλέξω τα κομμάτια μου, να βγω ξανά στο φως, δεν ξέρω αν θα το αντέξω μετά από τόσο κράξιμο που μου έριξες!!!

ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΠΙΤΣΑ γαμώτο!!

POIHTIKH ADIA ήταν μπρε!!
Και φυσικά δεν θα άφηνα ποτέ στο κρύο έναν ντελιβερά.
Αν έβρεχε όμως....

Ο Λούντβιχ είναι μία μεγάλη μορφή του παγκοσμίου πενταγράμμου. Μπορεί και του εξαγράμμου.
Θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί, να μου το θυμηθείς...

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ;!!
ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!
Να διαθέσεις ένα ποσό για τους Ντελιβεράδες Που Περιμένουν Τον Άκαρδο Παραλήπτη Της Πίτσς Να Άνοίξει Την Ρημάδα Την Πόρτα.

Γεια σου τώρα,
πάω να παραγγείλω ένα κλαμπ.

Μετεωρίτης είπε...

Η.CONTANTINOS
που είσαι... always on the road, φυσικά και να έρχεσαι όσο συχνά θέλεις!!
Όπως οδηγάς, θα κάνεις μια μικρή στάση και θα λες ένα γεια στον Μετεωρίτη ποτ είναι... always on the run-επίσης-στη δική του τροχιά...
Πολλές καλημέρες
και καλωσήρθες!!

Μετεωρίτης είπε...

SYNEA
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ το πως έκλεισες το σχόλιο!
Για τα πέναλτι μιλάω (ας μιλήσουμε για κάτι... σοβαρό) γιατί αν κάτσουμε να διαλογιστούμε σχετικά με το πόσο αριστερά είναι η αριστερά και ποια αριστερα είναι πιο αριστερά... χέστα κι άστα!
ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΗΔΗ.
ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ, ΕΙΠΑΜΕ;!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ!

Μετεωρίτης είπε...

ΤΗΕ SAILOR,
όντως, σε αυτή τη ροζ χώρα δεν θα βαρεθούμε ποτέ.
Καλού-κακού πάντως, έχε πρόχειρο για μένα ένα βαρκάκι, ένα κανό έστω, όταν τα πράγματα ζοριστούν να την κάνω-με κουπί.
Κάπου θα με βγάλει το κύμα...

Καλημέρες!

Μετεωρίτης είπε...

ΚΟΥΚΕ
σε ευχαριστώ για το... φτήσιμο!
Ο μετεωρίτης κοκκίνησε! Για μια στιγμή, νόμισαν πως ήμουν ο κόκκινος πλανήτης και τρόμαξαν!!

Μετεωρίτης είπε...

ΤΖΟΝΑΚΟ,
εγώ δεν μπροώ να συνέλθω-ούτε κρουαζιέρα στις Μπαχάμες δεν με σώζει...

Πάντως, είδες;
Πάνω που έλεγες για "έργα" ο Βενιζέλος υποχώρησε και ανεβαλλε τον όμιλο προβληματισμού-ή-πώς-το λένε αυτό το πράγμα...
Λες.......;!!!!!!!

Μετεωρίτης είπε...

ΑΛΕXISB
τέτοιος ενθουσιασμός ΔΕΝ μπορεί παρά να είναι μεταδοτικός!!!!

Πολλές καλημέρες,
όλε, όλε!!

Μετεωρίτης είπε...

ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ,
ποιες εφημερίδες;!!!!!!!
ποια τηλεόραση;;;;;;;;;

ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

(ανάσα του βορά, θέλεις να κάνουμε μία εκδοτική συνεργασία μαζί; να βγάλουμε μια εφημερίδα; για σκέψου το, δεν θα σε προδώσω ποτέ!!)

Μετεωρίτης είπε...

ΤΑΞΙΤΖΟΥ
θα σε μαλώσω για την εισαγωγή σου!!
Αφού το ξέρεις πως έχεις πολύ γέλιο και.. anyway... τι να σου πω εγώ τώρα... εμένα γελάνε και τα μουστάκια μου όποτε σε βλεπω...

ΦΟΥΣΚΩΣΕ το κέικ;!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!!

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!!!

Εμένα πάλι τη συφοριασμένη, έβαλα πολλά μακαρονάκια στο σουφλέ και έγινε ο πάτος (του σουφλέ) σαν παιχνιδάκι της Λέγκο-τουβλάκια σαν να λέμε...

Μια φορά το έπαθα μόνο, το ορκίζομαι!!!

ΤΑΞΙΤΖΟΥ
να περνάς καλά
και περιμένω την επόμενή σου εμφάνιση-ορκίζομαι-δεν θα σε στεναχωρήσω ξανά με τον Ολυμπιακό...

Μετεωρίτης είπε...

AFRODIET
στείλε ένα... σημάδι στο fayestaiko73@yahoo.gr να συνεννοηθούμε πότε θα γίνει η κόκκινη συναντηση!!!!!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ-ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Axis Mundi είπε...

Αυτά είναι!! Ας τολμήσει να πει κανείς πως βαριέται με την επικαιρότητα! Αηδία ναι, βαρεμάρα όμως ποτέ!!!
Καλημέρα μετεωρίτη με τις δυνατές τροχιές σου!

Μετεωρίτης είπε...

AXIS MUNDI
έτσι ακριβώς!! Δεν προλαβαίνεις να βλέπεις dvd...εεεε...εννοώ...δεν βαριέσαι ποτές!!!!

Οι τροχιές μου ΕΙΝΑΙ δυνατές,
άλλοι έχουν εκτροχιαστεί εντελώς...

afrodiet είπε...

Σου έστειλα mail!
:))

Ναπoλέων είπε...

Πολύ ωραίο και ...γελιοποιητικό το ποτ-πουρί σου αλλά για τον Amlet Reloaded δεν ξανακούσαμε!

Τί έγινε; Τσακωθήκατε με τον Γιάννη;;;
(Εύχομαι πως δεν...)

α-α-ε
Ν.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι φοβερή!! Καταπληκτικό κείμενο... καλά νέα ε?? Έχασε ο γαύρος στο μπάσκετ??? μπα ε??

MenieK είπε...

Τελικά, μάλλον εμείς στραβά αρμενίζουμε, αφού τους αφήνουμε και μας πείθουν ότι μια χαρά είναι ο γυαλός....

Poet1 είπε...

Τα ειπες ολα... Δεν αφησες κατι.Το κακο ποιο ειναι ; Oτι πολλες ασχημες ειδησεις μαζευτηκαν και τιποτα καλο... Καλα νεα ; Mπα που τετοια τυχη... Καλημερα και καλο μηνα μετεωριτη...

Μετεωρίτης είπε...

AFRODIET,
θα σου απαντήσω!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και φιλί, μουτς!!

Μετεωρίτης είπε...

NEPOLEONTA
όχι! Όχι μόνο ΔΕΝ τσακωθήκαμε, αλλά έχω δει 4 φορές την παράσταση!
Ο HAMLET RELOADED πάει πολύ καλά!!
Θέλω να τραβήξω μερικές φωτογραφίες αυτή τη βδομάδα και θα ανεβάσω post-να είσαι σίγουρος!!


Χα, χα, καλημέρα!

Μετεωρίτης είπε...

ΛΑΧΑΝΑΚΙ,
μην μου λες τέτοια πρωί-πρωί...
Ακόμα δεν ήπια καφέ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!

Μετεωρίτης είπε...

MENIEK,
εγώ θα έλεγα ότι είναι όλα μα όλα στραβά!!!
Ειδικά άμα δεν έχεις πιει καφέ το πρωί (και έρχονται σιγά-σιγά οι εφημερίδες...)

Μετεωρίτης είπε...

DONALD,
έχεις δίκιο, μπήκε Φλεβάρης - και έξω είναι σαν άνοιξη!!!!
ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΡΑ!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
και ας ελπίσουμε ότι ο μήνας αυτός θα έχει να μας φέρει και καλά νέα...

Ανώνυμος είπε...

Που 'σαι ρε ΜΕΤΕΩ????

Σε 'χασα σήμερα!!!!

Μετεωρίτης είπε...

Καλημέρα!!
Έφτιαξα καφέ και χαζεύω από το παράθυρο στο γραφείο...
ΣΑΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, JO :)

adaeus είπε...

Καλό μήνα... βγαίνω να πάω περπατώντας μέχρι την Κάνιγγος (από Σύνταγμα)... τι ωραία!

Μετεωρίτης είπε...

πανέμορφα, ADAEUS!
Έτσι μου έρχεται να ανοίξω την πόρτα και να βγω έξω...και να γυρίσω τη Δευτέρα στο γραφείο!!!

Ή.. ποτέ ξανά!!

Μια γλυκιά καλημέρα!

tzotza είπε...

εγω θα μεινω με το καινουργειο cd απο τους madrugada!!!δεν το ηξερα καλε φαιη μου!!!!
ααααααα!!!!!
παω να το βρω!!!!!

τα αλλα τι να πω..υπαρχουνε και καλα νεα καπου...καπου...στην πολιτικη μη το ψαχνεις αν και θαθελα να δω εκεινους τους superheroes with the tights on!!! :))))

πολυ γελασα!!!(δεν ειμαι για προβληματισομους τετοια ωρα..καταλαβαινεις εσυ...)
νασαι καλα!!!
σε φιλω γλυκα καλη μου!!!
καλο μηνα μας ευχομαστε!!!
:)

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω λόγια να εκφράσω το πόσο χαίρομαι που σε βρήκα (να'ναι καλά η Кроткая)!

Έλιωσα πάλι στο γέλιο με το post σου :)))

Αν και λογικά (δεδομένου του ότι μόλις πριν λίγο καιρό επέλεξα να επιστρέψω στην χώρα του αιώνιου μπάχαλου) θα έπρεπε μάλλον να κλαίω με μαύρο δάκρυ...

Τί να πεις;