Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΟΥΓΚΑ-ΟΥΓΚΑ ! ! !

Καλημέρα!
Ο Ιππότης της Ασφάλτου (που τελευταία έχει μείνει απλά –Πότης) έγραψε ιστορία με αυτό το εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι και video clip. Το έχω δει αμέτρητες φορές και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν η ίδια ομάδα που κάποτε έκανε αίσθηση στο internet όταν δημιούργησε το dancing baby, το έκανε επίτηδες γιατί μισούσε τον Hasselhoff (ναι, αυτοί δημιούργησαν αυτό το video-σταθμό στην ιστορία της μουσικής.
Το video είναι ο ορισμός του σουρεάλ λέμε. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το όλο πράγμα είναι παρωδία…
Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Τα σχόλια περιττεύουν.
Δείτε το και σας εγγυώμαι ότι θα σας φτιάξει τη μέρα!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa

Τι πίνουν ρε ούστη μου.

Μετεωρίτης είπε...

Ινδικτε, πόσο χαίρομαι που μου κάνεις ποδαρικό σήμερα!! Το ήξερα, το ήξερα, το ήξερα ότι είναι από τους αγαπημένους σου ο hasselhoff και άσε τώρα τον Φοέτους και τις πανκιές...!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαααααααααα!!!

νατασσΆκι είπε...

καλά, το έχω δει ήδη 3 φορές - και έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια!!!!

:))))

Μετεωρίτης είπε...

Νατασσάκι μου, είναι άπαιχτο! Κι εγώ δεν το χορταίνω! Πίστεψα ότι είναι ό,τι καλύτερο για Δευτέρα πρωί και για να μας φτιάξει τη διάθεση!

νατασσΆκι είπε...

καλέ σκέφτομαι να το περάσω στα αγαπημένα μου, να το βλέπω συχνά!
Πολύ γέλιο όμως!
Να 'σαι καλά βρε Φαίη! :)))))

Μετεωρίτης είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα φροντίσω να ανεβάσω κι άλλα τέτοια!!!

MenieK είπε...

εμένα με απογοήτευσε... Έπρεπε ο εποχούμενος Hasselhof να πατάει τον πεζό Hasselhof προς ικανοποίηση του φιλοθεάμονος (και φιλακούοντος-αν υπάρχει τέτοια λέξη) κοινού :)

Μετεωρίτης είπε...

Κι εγώ έσκασα που δεν την έφαγε την κλωτσιά, έλπιζα σε μία ανατροπή... Σε ένα σίκουελ, έστω! Δυστυχώς, ο χάσελχοφ έμεινε όρθιος μέχρι το τέλος αυτού του θλιβερού βίντεο.
Σίγουρα οι τύποι το έκαναν επίτηδες. Πρέπει να είναι παρωδία. Εκτός κι αν πήραν όντως στο ψιλό τον ψηλό με τις μπούκλες...

Ανώνυμος είπε...

Προφανως τον δουλευαν... Οι αχρειοι :smile: Kαλη εγγυηση ηταν οτι καλυτερο για ξεκινημα της εβδομαδας.Την καλημερα μου μετεωριτη_

Μετεωρίτης είπε...

Καλημέρα κι από μένα!!