Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

ΒΟΔΙ


Χτες μέρα-νύχτα, προσπαθούσα να κάνω τις σωστές ρυθμίσεις, ώστε να «ανεβάσω» κι εγώ videos. Του κάκου! Μου σπάσαν τα νεύρα.
Άνοιξα ένα σωρό παράθυρα, έκανα αυτά που μου ζητούσαν, όμως, η google δεν ήταν και τόσο συνεργάσιμη.
Ένιωσα πολύ βλάκας.
Όπως διαπίστωσα στο κινέζικο είμαι βόδι. Η θλιβερή υπόνοια ότι ίσως είμαι βόδι ΚΑΙ με την τεχνολογία, μου προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα.
(Blog δεν ήθελες, χρυσό μου; Εδώ σε θέλω κάβουρα, ή μάλλον βόδι…)
Μετά από αμύθητες ώρες προσπάθειες, μία αχτίδα φωτός μπήκε στην ζωή μου και φώτισε το μυστήριο: η google ζητούσε συγγνώμη, οι αναρτήσεις video δεν ήταν δυνατές.

Επειδή εγώ και η τεχνολογία έχουμε μάλλον τυπικές σχέσεις, θα προσπαθήσω να τις συσφίξω. Γιατί, κάτι μου λέει πως φταίω κι εγώ. Από την άλλη, μπορεί και να γλιτώσατε, γιατί τα videos που σκοπεύω να «ανεβάσω» δεν είναι και το πιο εύπεπτο είδος μουσικής.
Μέσα στην απελπισία μου μην είμαι βόδι, έψαχνα στο internet μήπως και πέσω πάνω σε φωτογραφία μου. Ψάχνοντας, βρήκα αυτό. Τον τουρίστα με την παντόφλα και το ανεκδιήγητο καπελάκι, να έχει πιάσει το βόδι από τα κέρατα (λέμε τώρα).
Όσο ο κυριούλης απολαμβάνει το σαφάρι του πάνω στο έρημο το ζώο, εγώ θα συνεχίσω το σαφάρι μου στον κόσμο των bloggers. Κάπου, υπάρχει και η δική μου ρύθμιση. Κάποτε, ο Simonon θα τραγουδήσει και για μένα. Έχω αδικηθεί όμως οικτρά από το κινέζικο, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Θα έπρεπε να ήμουν, τουλάχιστον γάτα.

10 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

εμ, άνοιξες στον Blogger-δεν έχω ιδέα από αυτόν... αν ήσουν στην WP, να βοηθούσαμε ευχαρίστως!

Αλλά θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη! :)))

και πάλι καλά που είσαι βόδι-στο κινέζικο- εγώ τι να πω που είμαι γουρούνι;;; ;)))

Μετεωρίτης είπε...

Ο Γιάννης (ο φίλος μου) μου είπε να σου μεταφέρω πως Γουρούνι είναι και το γουρούνι του Αρκά που ήταν μια χαρά γουρούνι-και ο Γιάννης μια χαρά είναι-οπότε να μην στεναχωριέσαι καθόλου!!
Να σου ζήσει και πάλι!! Από ότι κατάλαβα το περίμενες καιρό..!
Το ξέρω πως θα με βοηθούσατε. Καθόμουν μια μέρα στο γραφείο και μέσα σε 5 λεπτά, αποφάσισα να φτιάξω blog. Δεν το είπα σε κανέναν (ούτε στο γουρούνι μου) γιατί δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα. Τώρα, πληρώνω το πείσμα μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε δεν είπαμε ότι δεν εμπιστευόμαστε τα κινέζικά προϊόντα;

Εγώ πώς θα μάθω τι βόδι είμαι στο κινέζικο αποτέτοιο;

Μετεωρίτης είπε...

Ίνδικτε, είμαι πολύ επιπόλαιος άνθρωπος. Χτες έλεγα για προϊόντα αμφβόλλου εγγυήσεως και σήμερα ασχολούμαι με το κινέζικο.
Φταίει η μπλογκο-ίωσή μου. Μην πεις περαστικά, σ' εσφαξα!

νατασσΆκι είπε...

ίνδικτε, δες εδώ

(για πες!)

Φαίη, ευχαριστώ.Την πιτσιρίκα την περιμέναμε καιρό πολύ, ναι, και μας έτυχαν τόσα στραβά φέτος στην οικογένεια,(είναι η κόρη του αδερφού μου, εγώ έχω ένα γιο) που είναι ευκαιρία να το γιορτάσουμε!

Κι ευχαριστώ για τη γουρουνο-συμπαράσταση! ;)

Ανώνυμος είπε...

Είδα αυτό:

'Aλογο Φωτιά - (Γιανγκ) 21 Ιαν. 1966 - 08 Φεβ. 1967 Φωτιά


Τώρα;

Μετεωρίτης είπε...

γλυοκόπατατονατασάκι, είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό, χιχι...
Να σου ζήσει και ο γιόκας! Φαντάζομαι, θα είναι πιτσιρικάς.
(το βόδι πονάει πιο πολύ. Και κανένα "βόδι" δεν βλέπω να μου συμπαραστέκεται εμένα!)

Μετεωρίτης είπε...

ΙΝΔΙΚΤΕ, οι ρίζες μου είναι από την Μικρασία και αφού η Μεϊμαρίδου λέει πως είμαστε μάγισσες, έτσι θα' ναι, οπότε, δώσε μου μερικά πολύτιμα λεπτά, να συνομιλήσω με τον Φουάνγκ-Που-Λι (μην με ρωτήσεις μόνο ποιος είναι ο Φουάνγκ-Που-Λι) και πολύ σύντομα θα σου εξηγήσω εχέμυθα τι εστί φωτιά και άλογο δύο σε ένα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που είπες Που-Λι

(με το συμπάθιο κιόλας)
Ξέρεις τι έδειξε μιά έρευνα πρίν από μερικά χρόνια;
Οτι τα μικρότερα πουλιά στον κόσμο τα έχουν οι...




...Κινέζοι!!!

Μάλλον γιαυτό το ρίξαν στα άστρα.
Και μάλλον γιαυτό κάνουν τόσα παιδιά (για να αποδείξουν ότι το μέγεθος δεν μετράει).

Μετεωρίτης είπε...

ΙΝΔΙΚΤΕ, είναι λογικότατο, δεν βρίσκεις; Λόγω σώματος. Αν δεν απατώμαι ΚΑΙ οι γκέισες είναι περιζήτητες γιατί είναι λίγο μινιόν. Έκεί.