Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ


Γεια σας, γεια σας !!

Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να φτιάξω ένα blog, έτσι, για πλάκα. Ένα blog για γέλια, κυριολεκτικά. Εσείς που με ξέρετε, ξέρετε τι να περιμένετε, οι άλλοι, περιμένετε και θα δείτε. Σε αυτό το blog θα δημοσιευτούν αστείες (έτσι λέω!) ιστορίες που βρίσκονται στον σκληρό μου εδώ και καιρό. Εδώ, δεν έχουν χώρο οι προβληματισμοί (θα τους βρείτε σε άλλα blogs), αλλά επειδή δεν είμαστε και λοβοτομημένοι εντελώς, όλο και κάποιο "σοβαρό" ή μουσικό θεματάκι θα προκύψει. Κοινώς, ξεκινάμε και βλέπουμε.

Ο Πλάτωνας είπε (με πιο δικά του λόγια) ότι το "κωμικό" είναι το αυτάρεσκο αίσθημα ανωτερότητας που νιώθουμε όταν κάποιος παθαίνει κάτι. Όσο πιο celebrity είναι ο παθών, τόσο πιο πολύ γελάμε. Εγώ (και ο αγαπημένος μου συγγραφέας με το ατυχές όνομα Έρμαν Χέσε) πιστεύουμε ότι αυτός που κάνει χιούμορ, πρώτα από όλα αυτοσαρκάζεται και "τσαλακώνεται" και μετά ασχολείται με τους άλλους. Με λίγα λόγια, την πραγματικότητα ο καθένας μας την βλέπει με άλλο μάτι, το ίδιο συμβαίνει ΚΑΙ με το χιούμορ. Αστεία-αστεία, ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τους προλόγους. Ήμουν από αυτούς που στην Έκθεση έμπαινε βουρ στο ψαχνό (το... "φερόμενο" ως κυρίως θέμα που λένε και οι δημοσιογράφοι!).

Ινάφ, τώρα. Έχουμε και εγκαίνια!!



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Welcome honey

Μετεωρίτης είπε...

Περάστε, περάστε !!
Θα πιείτε κάτι ;;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που δεν σε ξέρω θα σου αφήσω ένα σχόλιο για καλή αρχή.. Γιατί εμένα στην αρχή δεν μου άφηνε κανένας σχόλιο και με είχε πάρει από κάτω.. Οπότε.. καλή αρχή!!!

Μετεωρίτης είπε...

Γεια σου mitsosheiz !! Είσαι ο πρώτος μου επισκέπτης και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πάντα μία ξεχωριστή θέση στο blog αυτό! Ξενυχτάμε, ξενυχτάμε;!

indictos είπε...

Καλή αρχή και καλοτάξιδο και παρόλο που λέγεται Μετεωρίτης ούτε ουρανοκατέβατο είναι και ελπίζω να ήρθε για να μείνει.

Unknown είπε...

Καλώς ήρθες και και καλές μπλογκιές :P

νατασσΆκι είπε...

Καλώς όρισες, και καλή αρχή, λοιπόν!

Τι κερνάτε;; :)))

Μετεωρίτης είπε...

ΙΝΔΙΚΤΕ, ο μόνος ουρανοκατέβατος εδώ κοντα είναι... Ο DAVID (ο άνθρωπος που έπεσε στη γη) !!!
Λέω να μείνω!! (αφού ανοίξω έναν κρατήρα ΝΑ !! )
GREEK HISTORY X, σκοπέυω να μπλογκάρω σε όλους τους χρόνους! Ωραίο blog έχεις.
ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΟΝΑΤΑΣΑΚΙ, θέλω να μου πεις τι σε έκανε να επιλέξεις αυτόν τον γλωσσοδέτη για όνομα, χι, χι! Από ότι βλέπω είσαι μπλογκού x2 (και του χρόνου τριπλή, βρε!)
Τι κερνάμε;!Ό,τι πιεις... δικά μας!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα Μετεωρίτη.Καλως ηλθες και καλη αρχη,καλο μπλογκινκ.Και βεβαια καλοδεχουμενο το μπλογκ σου στη μπλογκοσφαιρα και στη μπλογκοπολη μας.

Μετεωρίτης είπε...

Poet1, καλή σου μέρα και σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ωραία είναι εδώ στην μπλογκόπολη.